вівторок, 9 липня 2013 р.

Проста і вксуная ковбасна запіканка

Проста і вксуная ковбасна запіканка


Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.
Калорійність: Среднекалорийный
Калорій в одній порції: 345 ккал

Щоб приготувати ковбасну запіканку вам знадобиться:

картопля в мундирі - 5 шт.
помідор - 2 шт.
сосиски - 3-4 шт.
сир тертий - жменя
сіль - за смаком
майонез - за смаком
рослинне масло - 3 ст.л.
Як приготувати ковбасну запіканку:

1. Картоплю очистити, натерти на тертці і викласти на розігріту з маслом сковороду. Не заважаючи, підсмажуємо до утворення скоринки.
2. Викласти картоплю в форму для запікання.
3. Сосиски порізати як подобається, викласти на картоплю.
4. З помідорів зняти шкірку, нарізати і в форму.
5. Посолити. Полити майонезом. Поставити в мікрохвильову піч або духовку до розплавлення сиру.
Бон апетит!



Запіканка з грибами у заварному тісті


Для приготування запіканки з грибами у заварному тісті візьміть:
гриби - 250 г
масло вершкове - 50 г
бульйон - ½ склянки
борошно - ½ склянки
гірчиця - 1 ст.л.
яйця - 2 шт
сіль
перець
сир твердий - 100 г
цибуля ріпчаста - 1 шт
цибуля зелена

Спосіб приготування запіканки з грибами в заварне тісто:
У бульйон покладіть масло і доведіть до кипіння, потім поступово всипте борошно, перемішайте і зніміть з вогню. В остигле тісто додавайте по одному яйцю, після кожного доданого яйця ретельно перемішувати тісто. Потім додайте гірчицю, сіль, перець, натертий сир і заздалегідь обсмажений лук. Гриби злегка обсмажте на соняшниковій олії. Всю суміш перемішайте і додайте гриби і зелений лук.

Заготовку для запіканки викладіть в змащену маслом форму і поставте в духовку, попередньо розігрівши її до 190 градусів, на 40-45 хвилин.

Приємного апетиту!



М'ясна дитяча запіканка з вермішеллю.


Інгредієнти:
1. Варене м'ясо - 50 г
2. Вермішель - 5 столових ложок
3. Цибуля ріпчаста - 15 г
4. Масло вершкове - 2 чайні ложки
5. Яйце - ½ шт.
6. Розчин солі - ½ чайна ложка
7. Соус томатний - 2 столові ложки

Приготування.
Спочатку треба зварити вермішель в підсоленій воді і, відкинувши на друшляк, почекати, коли вода стече. Потім перемішати її з збитим яйцем. Половину вермішелі викласти на сковороду або лист, який необхідно змастити олією. Готове варене м'ясо треба вийняти з бульйону, перекрутити його через м'ясорубку, змішати з дрібно порізаною цибулею, погашеним з додаванням вершкового масла. Потім на шар вермішелі покласти цю м'ясну масу і рівномірно розподілити. А зверху покрити м'ясо шаром залишилася вермішелі. Все це змастити яйцем, змішаним з молоком, полити розтопленим маслом. Запікати в духовій шафі.

Таку запіканку з вермішелі і м'яса можна подавати з соусом, приготованим їх томатного соку.

Томатний соус: свіжий помідор зварити, зняти шкірку. Помідори протерти через сито, додати трохи цукру і солі.






Смачна сирна запіканка без яєць


Для того, щоб приготувати сирну запіканку без яєць, вам знадобиться:

сир - 200 г
сметана - 200 г
курага - 200 г
борошно рисова - півсклянки
олія оливкова - 1 ст. л
сода - на кінчику ножа

Як приготувати сирну запіканку:

1. Змішайте сир, оливкове масло, сметану, соду, гашену оцтом і рисову муку.
2. Крупно поріжте курагу, додайте її в тісто. Добре розмішайте.
3. Духовку розігрійте до 180 С. Форму вистелити папером. Викладіть тісто. Випікайте 45 хв.
Приємного апетиту!



Німецька запіканка з овочами і сардельками


Для того щоб приготувати овочеву запіканку з сардельками, вам знадобляться:
• Сардельки свинячі (варені, сирокопчені, варено-копчені) - 500 г
• Зелена квасоля заморожена - 500 г
• Помідори у власному соку або консервовані - 450 г
• Картопля - 500 г
• Сметана - 0,5 склянки
• Яйця - 2 шт.
• Цибуля - 1 шт.
• Швейцарський сир - 50 г
• Сухарі панірувальні - 1 ст.л.
• Масло рослинне - 1 ст.л.
• Масло вершкове - 0,5 ст.л.
• Сіль, перець

Як приготувати овочеву запіканку:
1.Картофель відваріть в мундирі, остудіть, очистіть, наріжте кружальцями.
2.Фасоль киньте в киплячу підсолену воду, не розморожуючи. Варіть її 4-5 хв. Відкиньте на друшляк.
3.Очистите і наріжте цибулю. Наріжте дрібними шматочками сардельки. Якщо помідори в шкірці - зніміть шкірку, помідори розімніть.
4.На повільному вогні, на вершковому маслі обсмажте цибулю 3-4 хв., додайте сардельки, квасоля, сіль, перець. Тушкуйте на повільному вогні, закривши кришкою, ще 5 хв.
5.Разогрейте духовку до 180 градусів.
6.Смажьте форму рослинним маслом. Посипте панірувальними сухарями. Пошарово викладайте картопля, овочі з сардельками, і знову картоплю, а потім овочі.
7.Сыр натріть, додайте збиті яйця і сметану. Як слід перемішайте і залийте запіканку. Розрівняйте поверхню і готуйте в духовці півгодини.
Приємного апетиту!






Соковита запіканка з курочкою



Інгредієнти:
Куряче філе - 500г
Цибуля ріпчаста (великий) - 3 шт.
Картопля (середній) - 4 шт.
Яйця - 3 шт.
Сир плавлений - 3 шт.
Йогурт (без добавок або сметана) - 0,5 склянки
Сіль - за смаком
Зелень кропу
Перець чорний - за смаком

Приготування.

Форму для запікання змастити олією. Картоплю очистити, порізати кружечками. Укласти на дно, посолити. Картоплі треба зовсім трохи, щоб тільки прикривала дно. Цибулю порізати півкільцями. Укласти поверх картоплі. Куряче філе порізати шматочками. Викласти на цибулю, посолити, поперчити.

Для заливки змішати блендером яйця, сир і йогурт (сметану). Заливку вилити на куряче філе, розрівняти.
Поставити в гарячу духовку, запекти до рум'яної скоринки. За 10-15 хвилин до готовності посипати зеленню.
Приємного апетиту!
Соковита запіканка з курочкою



Смачна сирна запіканка



Вам буде потрібно:

- 500 г сиру
-3 яйця (розділити жовтки і білки)
-5 ст. л. манної крупи
-3 ст. л. цукру
-1 ч. л. ванільної есенції
-1 ст. л. розпушувача
-ізюм або сушена журавлина - за смаком

Приготування:

Всі продукти зі списку, крім яєчних білків, ретельно перемішуємо. В окремому посуді з дрібкою солі збиваємо білки до утворення м'яких піків. Попередньо нагріваємо духовку до 180 градусів С.
Обережно домішуємо до сирної маси білки і виливаємо готову масу у форму, змащену вершковим маслом.
Ставимо в духовку і випікаємо близько 45 хвилин, поки не утвориться золотава скоринка.
Подаємо запіканку теплою зі сметаною або варенням.

Приємного апетиту !






Запіканка з млинців з яблучним варенням



Запіканка з млинців - оригінальна ідея для вашого столу! Рецепт дуже легкий і не вимагає від вас особливих здібностей. Досить спекти млинці і приготувати заливку.

Інгредієнти:

Тісто:
Молоко - 0,5 л
Борошно - 2-3 склянки
Яйця - 3 шт.
Цукор - 3 ст.л.
Сіль

Начинка:
Яблучне варення

Заливка:
Молоко (або вершки) - 0,3 л
Цукор - 1/3 склянки
Яйця - 1 шт.
Ванілін

А тепер детальніше:

- з'єднати яйця, цукор, сіль

- збити (я збиваю міксером, по-перше, немає грудочок, по-друге, швидше виходить)
- додати молоко
- всипати посіяну борошно і знову збити
- борошна може знадобитися більше або менше, ніж зазначено в рецепті, це залежить від її вологості, але консистенція тіста повинна бути приблизно такий, як на фото;

- якщо ви додали мало борошна, ви отримаєте перший «млинець грудкою», в цьому немає нічого страшного, просто додайте трохи борошна, з досвідом грудочок буде все менше, ви будете відчувати, яким має бути тісто і з першого разу правильно підбирати пропорції
- налити тісто на розігріту і змащену маслом сковороду
- спекти млинці, обсмажуючи з двох сторін
- для начинки можна використовувати будь-яке варення або джем, у мене було відкрито яблучне, тому вибір припав на нього
- намазати млинець варенням з одного боку
- згорнути його трубочкою
- - кожен млинець розрізати на приблизно однакові по довжині шматочки (3-4 см)
- млинчики укласти у форму
- збити яйце, цукор, молоко і ванілін
- залити млинці отриманою сумішшю
- поставити форму з млинцями в духовку і запікати при температурі 170-180 °С протягом 30-35 хвилин
Особливо смачна ця запіканка після того, як охолоне.

Приємного апетиту!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика