Сирний десерт з суницею і яблуком неодмінно вам сподобається. Готувати швидко, а результат відмінний. Після обіду побавте себе смачненьким. Якщо у вас немає суниці, використовуйте полуничку.
Інгредієнти на 2 порції:
сир 150 г,
молоко 50 мл,
цукор 1-2 ст л,
ванілін на кінчику ножа,
суниця 6 повних год л,
половина яблука.
Скласти В чашу сир, цукор, ванілін, влити молоко. Пробити блендером до однорідності.
Яблуко почистити, дрібно порізати, змішати з суницею. Також збити блендером в пюре, я збила так, щоб були невеликі шматочки.
В стаканчики викласти сирну масу, зверху половину ягідного пюре.
і знову сир.
Прикрасити ягодами суниці і м'ятою, якщо є.
Трохи охолодити в холодильнику і можна насолоджуватися.
Приємного!
Автор: Наташа Чагай
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Десерт з морозива та фруктів
Інгредієнти:
морозиво
будь печиво
суміш фруктів
тертий шоколад
Приготування:
Покласти печиво на дно склянки. Викласти печиво морозиво. Прикрасити фруктами. Посипати шоколадною крихтою.
Сирний десерт з манго
На 8 порцій:
Склад
24 г желатину
3 яєчних жовтка
120 г цукрового піску
150 г сиру (20%-ной жирності)
сік 1 лимона
400 г натурального йогурту
250 г вершків
3 манго
Приготування
1. Для сирної маси замочити 18 г желатину. Жовтки розтерти з цукром і збити. Додати сир, лимонний сік і йогурт. Віджатий желатин розпустити, змішати з 2 стіл. ложками сирної маси і підмісити до сирної маси. Поставити в холодильник. Як тільки крем почне застигати, збити і додати вершки.
2. Для мангової маси замочити 6 г желатину. Манго очистити, зрізати м'якоть з кісточки часточками і нарізати кубиками. Взяти 400 г кубиків манго і зробити пюре. Желатин віджати, розчинити і змішати з 3 стіл. ложками пюре. Ввести в основний пюре.
3. Форму (1,5 л) вистилати харчовою плівкою і викласти шарами сирну масу, чергуючи її з мангової. Потім форму накрити плівкою і поставити на 4 години в холодильник. Перед подачею розрізати на порційні шматочки.
Сирний десерт з манго
На 8 порцій:
Склад
24 г желатину
3 яєчних жовтка
120 г цукрового піску
150 г сиру (20%-ной жирності)
сік 1 лимона
400 г натурального йогурту
250 г вершків
3 манго
Приготування
1. Для сирної маси замочити 18 г желатину. Жовтки розтерти з цукром і збити. Додати сир, лимонний сік і йогурт. Віджатий желатин розпустити, змішати з 2 стіл. ложками сирної маси і підмісити до сирної маси. Поставити в холодильник. Як тільки крем почне застигати, збити і додати вершки.
2. Для мангової маси замочити 6 г желатину. Манго очистити, зрізати м'якоть з кісточки часточками і нарізати кубиками. Взяти 400 г кубиків манго і зробити пюре. Желатин віджати, розчинити і змішати з 3 стіл. ложками пюре. Ввести в основний пюре.
3. Форму (1,5 л) вистилати харчовою плівкою і викласти шарами сирну масу, чергуючи її з мангової. Потім форму накрити плівкою і поставити на 4 години в холодильник. Перед подачею розрізати на порційні шматочки.
СОКОВИТИЙ ДЕСЕРТ
Інгредієнти:
450г. свіжої полуниці,
2 ст. ложки цукру,
350г. жирного сиру,
150г. вершків.
Приготування:
Одну частину полуниці порізати дрібними шматочками. Розтерти жирний сир в блендері, щоб не було грудочок. В окремій мисці збити вершки з двома столовими ложками цукру і змішати з творогом.В невисокі келихи або креманки на дно спершу треба покласти нарізану полуницю. затемвишневый джем, далі сирно-вершкову массу.Повторить всі верстви ще раз і зверху прикрасити цілої ягодами полуниці. Смачний десерт готовий.
Полуничний десерт з сирно - заварним кремом
Найпоширеніший десерт - це ягоди + сирно-сметанний крем. Я пропоную вам літній десерт зі смачною полуницею та ніжним сирно-заварним кремом. Встояти перед таким ласощами просто неможливо)
Інгредієнти на 3-4 порції (дивлячись якого обсягу стаканчики):
молоко 180 мл,
жовток 1 шт,
цукор 3 ст л,
борошно 1 год л з гіркою,
полуниця 150-200 г,
печиво цукрове (типу ювілейного) 4 шт,
сир 200 р.
Спочатку приготуємо заварний крем.
Жовток перетерти з цукром і борошном віночком (в алюмінієвій каструлі).
Розвести холодним молоком і поставити на невеликий вогонь. При постійному помішуванні довести до кипіння і загустіння. Тепер його потрібно добре остудити.
Холодний крем перемішати (збити) з сиром.
Полуницю порізати кубиком.
В стаканчики укладати шарами : полуниця, крем, розкришене печиво, крем, полуниця.
Десерт охолодити протягом 2х годин (+ щоб печиво просякло кремом). І можна пригощати смачними ласощами рідних, друзів, дітей, гостей)
Приємного апетиту!
Автор: Наташа Чагай
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Немає коментарів:
Дописати коментар