середа, 10 липня 2013 р.

Кабачки запечені

Кабачки запечені


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Склад:

1 молодий кабачок середніх розмірів,
70 гр. сиру твердих сортів,
100 гр. сметани,
1 зубчик часнику,
зелень, сіль , перець за смаком.

Приготування:

1. Кабачок порізати кружальцями, посолити. Сир натерти на тертці.

2. Кабачки викласти на деко. У сметану додати подрібнений часник і сир. На кожен кружечок кабачка викласти сметанную суміш, зверху посипати подрібненою зеленню.

3. Запікати в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.

Приємного апетиту!
Кабачки запечені



Кабачки запечені з цибулею і помідорами.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти для приготування:

Кабачки очистити і нарізати кружечками. помідори так само кружальцями, цибулю кільцями. форму змастити раст. маслом. викласти шар кабачків, злегка посолити, зверху цибулю і помідори. ще трохи посолити, поперчити, посипати дрібно порізаним базиліком (якщо немає свіжого, можна використовувати сушений). зверху трохи тертого пармезану (або іншого твердого сиру) і в духовку на 15-20 хв. і все, смачна, соковита запеканочка готова. ми їли з м'ясом :)
Кабачки запечені з цибулею і помідорами.



Кабачки мариновані миттєвого поїдання


_____________________________________________
Інгредієнти:

● 500 гр. кабачків,
дивитися рецепт повністю в джерелі
Кабачки мариновані миттєвого поїдання






Кабачки - грузді


_____________________________________
Чудовий рецепт. Оригінальний і дуже простий у виконанні.

Коли неврожай грибів або немає можливості піти в ліс - можна здивувати гостей такою закускою.
дивитися рецепт повністю в джерелі
Кабачки - грузді



Кабачки в духовці



Дуже мені сподобався такий варіант запікання кабачків!

Інгредієнти:

• Сметана;
• Часник;
• Кріп;
• Терта або пробита на блендері помидорка;
• Гілочка розтертого свіжого базиліка;
• Сіль перець.

Приготування:

Ріжу кабачок на скибочки товщиною приблизно 1 див Розкладаю на деку, використовуючи папір для запікання. Щедро змащує скибочки сумішшю з сметани і спецій. Цього разу суміш була така:
Відправляю в гарячу духовку на 30 хв, до легкого підрум'янення.

Автор рецепта: Лара Гудкова

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Закуски@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Кабачки в духовці






Мариновані кабачки



Інгредієнти:

● 1 середній молодий кабачок (приблизно 500 гр)
● часник 8 зубків
● кріп 1 пучок

маринад:

● олія соняшникова 100 мл
● оцет яблучний 1 ст л
● оцет 9% 5-6 ст л
● перець чорний мелений 1/2 год л
● цукор 2 ч л
● сіль 2 ч л
● лавровий лист 3 шт

Приготування:

Кабачок порізати дуже тонкими кільцями. Зелень дрібно покришити. Часник пропустити через часникодавку. В окремій тарілці змішати весь оцет, часник, сіль і цукор, перець. У миску скласти кабачок, зелень, лавр лист, залити маринадом, перемішати.
Залишити на 2-3 години при кімнатній температурі, потім прибрати в холодильник. Через 6 годин закуска готова. Можна залишити маринуватися на ніч.

Автор: Наташа Чагай

Приємного апетиту!
Funny Chef
Мариновані кабачки



Кабачки в сметані



Інгредієнти на 6 порцій:

● 1 цибулина
● 2 невеликих кабачка

● 1 зелений перець
● часник
● 1 склянка сметани
● 1 ст. л. рослинного масла
● сіль

Приготування:

1. Цибулю обсмажити в олії.
2. Очистити від шкірки і насіння (якщо великі) кабачки, нарізати кубиками близько 1,5 см., додати на сковорідку до цибулі, дрібно нарізаний перець додати трохи пізніше, коли кабачки розм'якшаться.
3. Посолити, додати сметану і часник, тушкувати на маленькому вогні ще хвилин 15.

Приємного апетиту!
Funny Chef
Кабачки в сметані






Кабачки «Пеньки», запечені з фаршем



Ситна смачна страва з молодих кабачків, обсмаженого фаршу, овочів, з додаванням сметани. Замість кабачків можна використовувати баклажани.

Інгредієнти:

• 700 р. кабачків;
• 200 г фаршу (я використовувала яловичий);
• 100 г цибулі;
• 100 г моркви;
• 1 ст. л. томатної пасти;
• 5-6 ст. л. сметани;
• сіль;
• перець;
• рослинна олія для смаження

Приготування:

Цибулю почистити, дрібно порізати.
Моркву почистити, натерти на дрібну тертку.
Цибулю обсмажити на рослинному маслі приблизно 3 хвилини.
Додати моркву, смажити ще 3 хвилини.
Додати фарш, перемішати, смажити 10-15 хвилин.
Фарш необхідно розбивати лопаткою на окремі шматочки, щоб він рівномірно просмажився.
Кабачки при необхідності очистити від шкірки (якщо шкірка тверда).
Розрізати кожен кабачок на 3-4 частини.
З кожної частини чайною ложкою вирізати м'якоть, але, не прорізаючи до самого дна.
Виходить такий стаканчик.
До фаршу додати половину вийнятої м'якоті кабачків, дрібно порізаної.
Туди ж додати томатну пасту, сметану (1 ст. л. залишити). Посолити, поперчити.
Перемішати, протушкувати ще пару хвилин.
Стаканчики поставити у форму або на деко.
Начинити кожен фаршем з невеликою гіркою.
Змастити зверху сметаною.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Готувати 30-50 хвилин (в залежності від бажаної м'якості кабачків).
Подавати гарячими.

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Горячее@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Кабачки «Пеньки», запечені з фаршем

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика