вівторок, 9 липня 2013 р.

Закуска в лаваші «Святкова»

Закуска в лаваші «Святкова»



Інгредієнти:
- 1 вірменський лаваш (тонкий) або 6 невеликих тонких лавашів
- 400 г будь-якого м'ясного фаршу,
- 1 яйце,
- 2 великі цибулини
- 1 червоний болгарський перець
- 1 морква
- 2 ст. л. томатної пасти
- 200 г твердого сиру
- сіль, мелений перець, спеції для фаршу,
- майонез для змащування, рослинна олія, зелень

Приготування:
1. Вірменський лаваш дозволяти на 6 однакових частин.
2. Цибулину дуже дрібно нарізати (можна пропустити через м'ясорубку або натерти на тертці).
3. Зелень нарубати, дрібно нарізати очищений від насіння червоний перець. У фарш додати яйце, подрібнену цибулю, зелень, нарізаний болгарський перець, спеції, сіль, мелений перець.
4. Ретельно вимісити і розділити на 6 частин. Нарізати кубиками другу цибулину, натерти на середній терці моркву, все обсмажити на рослинному маслі, а потім загасити 3-4 хв. в томатній пасті, розведеним кип'яченою водою.
5. Натерти на крупній тертці сир. Форму для запікання злегка змастити рослинним маслом.
6. Кожен шматочок лаваша змастити майонезом, рівномірно розподілити фарш, згорнути рулетом і викласти у форму.
7. Запікати в попередньо розігрітій до 180° духовці близько 40 хвилин (до готовності фаршу).
8. Потім на рулети викласти томатну зажарку, а зверху посипати тертим сиром.
9. Помістити на кілька хвилин у гарячу духовку, щоб сир розплавився.
10. Закуску можна прикрасити зеленню і подавати на стіл гарячою чи холодною.
Закуска в лаваші «Святкова»



Гаряча закуска в багеті



Інгредієнти:
-Багет 1шт.
-шинка або сосиски 200-300 гр.
-ковбаса копч. 200-300 гр.
-яйце 1 шт.
-помідор 1 шт.
-огірок свіжий 1 шт.
-сир 150-200 гр.
-майонез або сметана
-сіль/перець

Приготування:
1. Багет розрізати упоперек на 3-4 части.Каждую частину розрізати вздовж на 2 половинки.
2. Акуратно вийняти м'якуш з половинок багета,залишаючи стінки товщиною 1 см.Приготовить начинку.
3. Шинку,ковбасу,огірок,помідор порізати кубиками.
4. Всі перемешать.Добавить яйце (можливо знадобитися не всі яйце - маса не повинна стати рідкою.
5. Покласти трохи майонезу,щоб маса стала вязкой.Наполнить цією начинкою багет,посипати сиром.
6. Запікати в духовці 10-15 хвилин при температурі 180 гр.
Приємного апетиту!
Гаряча закуска в багеті






Гаряча закуска з лаваша "Трикутнички"



Інгредієнти:
- 1 тонкий лаваш
- 200 г сиру
- 4 ст. л. майонезу
- 3 зубчики часнику
- 3 ст. л. рослинного масла (для смаження)

Приготування:
1. Сир натерти на дрібній тертці.
2. Лаваш нарізати на великі трикутники.
3. Часник пропустити через прес.
4. Лаваш промазати майонезом, додати трохи часнику, сиру. Згорнути трикутником, кінці підвернути.
5. Сковороду нагріти. Підсмажити "трикутнички" з додаванням рослинної олії з двох боків до утворення рум'яної скоринки. Викласти нашу закуску з лаваша на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла. І відразу ж подавати гарячими.
Приємного апетиту! Їжте із задоволенням!

Автор рецепта - Марина Квон
Гаряча закуска з лаваша "Трикутнички"



Закуска "Пеньочки"



Інгредієнти:
- 250 г свинини
- 50 г грибів (печериці)
- 3 яйця
- 1/2 цибулі
- 30 р борошна
- сухарі панірувальні
- масло рослинне
- зелень
- сіль
- перець чорний (мелений)

Приготування:
1. Починаємо роботу з приготування омлету.
2. Обсмажуємо цибулю та гриби. Збиваємо яйця, додаємо нарізану зелень, борошно, гриби з цибулею, перемішуємо, виливаємо на сковороду і обсмажуємо з двох сторін омлет.
3. Відрізаємо свинячий биток і добре відбиваємо його з двох сторін.
4. Солимо і перчимо за смаком.
5. Зверху викладаємо омлет і звертаємо щільним рулетом.
6. Рулет складаємо зубочистками, в борошні, яйцях і сухарях.
7. І обсмажуємо у фритюрі 10 хвилин.
8. Щоб повністю бути впевненими в готовності рулету, можна відправити його в духовку, хвилин на 15-20, прикривши фольгою.
9. Шпажки знімаємо, рулет нарізаємо на "пеньки".
10. Прикрашаємо зеленню.
Закуска "Пеньочки"
Закуска "Пеньочки"
Закуска "Пеньочки"
Закуска "Пеньочки"
Закуска "Пеньочки"






Закуска Наполеон



Є торт Наполеон, а це закуска - приготована з коржів для торта і викладена як торт. Оригінальне блюдо, можна подавати на святковий стіл.

Інгредієнти:
коржі для торта - 6 шт,
гриби - 0,5 кг.,
філе куряче - 3 шт,
яйця - 3-4 шт,
майонез - 300 г
сир - 100г
цибуля - 1шт,
зелень.

Приготування:
відразу скажу, що коржі я купувала в магазині. Вони так і називаються "Коржі для Наполеона". Але, звичайно, можна спекти коржі для традиційного торту "Наполеон".
1. Отже, обсмажуємо гриби з цибулею до готовності, куряче філе відварюємо в підсоленій воді, яйця варимо круто. Ріжемо дрібно філе курки, яйця, тремо на крупну тертку.
2. Промазуємо корж майонезом і викладаємо на нього філе курки, накриваємо іншим коржем "Наполеона", промазуємо майонезом і викладаємо гриби, на наступний корж викладаємо яйця.
3. Повторюємо процедуру, поки не закінчаться коржі Верхній корж закуски "Наполеон" мажемо майонезом і посипаємо натертим на тертці сиром.
4. Ставимо наш "торт" хвилин на 10 в розігріту духовку або мікрохвильову піч на 5 хвилин, поки не розплавиться сир. Перед подачею розрізати на порційні шматки і прикрасити зеленню.
Закуска Наполеон

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика