Найпростіший десерт
Інгредієнти:
200 гр сиру знежиреного
250 гр сметани
3 ст.л какао
20 гр желатину
5 шт. печиво Ювілейне
1/3 ст цукру
Приготування:
1. Желатин замочити на 30 мін.в холодної кипяч.воде(1/2 склянки).
2. Змішати в блендері цукор, сир, сметану.
3. Підігріти молоко (приблизно 4 ст.л.) в кастрюлке на низькій температурі. (Важливо не дати закипіти, просто щоб трохи гарячим було) Ввести желатин і розчинити його в молоці, помішуючи. Додати желатин до отриманої сирній масі.
4. Маси розділити на 3 частини. В одну додати какао (какао перемішати вилкою не дуже добре), іншу частину змішати з подрібненим печивом (але не до крихти-побільше), третю частину залишити білою.
5. Вистелити форму (глибше) харчовою плівкою. Наливати по 2 ст.л. по черзі. Прибрати в холодильник на 4 години.
Десерт "Шоколадні кульки"
Інгредієнти:
100 г розм'якшеного маргарину ( або олії)
1 ст.л. какао
4 ст.л. цукру
300 мл вівсяних пластівців (не розмелених в Геркулес)
1 ст.л. води
Розм'якшений маргарин збивається до пишноти з цукром і потім додаються інші складові і замішується однорідне тісто. З нього сформувати кульки і обваляти їх в кокосовій стружці або шоколадної крихти.
Поставити в холодильник застигнути.
Для дорослих можна додати ще 2 ст.л. какао, 2 ст.л. холодного міцної кави, 1 ст.л. ванільного цукру і ще 3-4 ст.л. цукру.
Вершковий десерт c BAILEYS.
Інгредієнти:
1/4 склянки гарячої води
1/4 чашки розплавленого шоколаду
1/4 чашки Baileys
1 їдальня ложка цукрового піску
2 чашки сиру маскарпоне
18 бісквітних паличок (можна спекти або купити, ідеально підійде готовий бісквіт для тірамісу)
Приготування:
1. Змішати Baileys з сиром і цукром за допомогою міксера, маса повинна вийти однорідною
2. Потім змішати розплавлений шоколад з водою, коли вийде рідка шоколадна субстанція, просочіть нею готові бісквітні палички.
3. Тепер можна приступати до укладання шарів, спочатку викладіть бісквіт просочений, потім вершкову масу і повторити, поки не заповніть склянку або креманку, зверху покрийте сиром і можете прикрасити зефирками, маршмелоу або тертим шоколадом.
4. Поставити охолонути в холодильник на годину і десерт готовий.
Сирний десерт з бананом
Інгредієнти:
- 20 г желатину
- 1,5 склянки молока
- 400 р сиру
- 250 г сметани
- 1 склянка цукру
- 2 столових ложки ванільного цукру
- 50 г шоколаду
- 2 банана
Желатин замочити в холодному молоці і залишити на 1-2 години до набухання.
Набряклий желатин нагрівати до повного розчинення, але не кип'ятити.
У гарячий розчин желатину ввести цукор і ванільний цукор і розмішувати до повного розчинення цукру. Процідити.
Сир (якщо дуже зернистий, протерти через сито) і сметану збити міксером.
Додати желатинову суміш і знову добре перемішати. Маса буде злегка тепла.
Розділити на дві частини, в одну з них додати розтоплений шоколад.
Білу масу вилити в холодну форму і прибрати в холодильник на 30 хв., а шоколадну залишити остигати при кімнатній температури.
На загуслу білу масу покласти половинки банана і акуратно вилити шоколадну масу.
Прибрати в холодильник на всю ніч.
Форму з застиглим десертом поставити в теплу воду на кілька хвилинок (1-3), перевернути, викласти сирний десерт на блюдо і прикрасити шоколадною крихтою і бананом.
Легкий шоколадно-сирний десерт
83ккал на 100г
Інгредієнти:
- сир знежирений 400гр
- молоко 1-1,5% 100мл
- какао-порошок - 20-40г (я 20г додала, але можна і побільше)
- мед - 30 грам (у мене 2ч.ложки)
- желатин харчовий - 20-25гр
Приготування:
Желатин розвести в склянці води, залишити хвилин на 30-40, поставити на повільний вогонь, до розчинення желатину.
Додати молоко, сир, какао, мед. перемішати блендером в однорідну масу.
Залити у форму і прибрати в холод, поки не застигне. за бажанням можна додати ягоди, цукати.
Крем-десерт "Капучіно"
Інгредієнти:
Вершковий сир - 225 г
Цукрова пудра - 1/4 склянки
Розчинна кава - 3 столових ложки
Гаряча вода - 3 столових ложки
Приготування:
Збийте В міксері вершковий сир до кремової консистенції. Додайте цукрову пудру і кави. Перемішайте до однорідної маси.
Перекладіть крем в контейнер і поставте в холодильник, щоб маса трохи загусла.
Ідеально підійде як намазки на кекси, здобний хліб, булочки.
Приємного апетиту!
Десерт сирковий
Інгредієнти:
-сир - 300 г
-сметана - 150 г
-цукор - 2 ст. ложка
-желатин - 1 ст. ложка
-апельсин - 1 шт.
-банан - 1 шт.
-ківі - 1 шт.
Приготування:
Для приготування сирного десерту до сиру додати сметану і цукор.
Сирну масу збити блендером.
Фрукти очистити і порізати кружальцями, а потім навпіл, можна на чотири частини.
Закип'ятити 100 мл води і трохи остудити. Поступово всипати желатин, постійно помішуючи, розмішати до повного розчинення.
Воду з желатином влити в сирну суміш і добре перемішати.
У форму викласти шар фруктів.
Залити сирною масою і знову викласти шар фруктів.
Так повторювати стільки, скільки необхідно. Останнім у десерті сирному повинен бути шар з сирною масою. Прикрасити рештою кружечками різних фруктів.
Десерт сирковий поставити в холодильник на півгодини охолоджуватися.
Немає коментарів:
Дописати коментар