середа, 10 липня 2013 р.

Манно-овсянные млинці

Манно-овсянные млинці



Інгредієнти:

1 ст. вівсяних пластівців
1 ст. манної крупи
500 мл кефіру
3 яйця
2 ст. л. цукру
1/2 ч. л. соди
1/2 ч.л. солі
3 ст. л. рослинної олії

Приготування:

1. Змішуємо в мисці манну крупу і вівсяні пластівці. Заливаємо їх кефіром, перемішуємо і залишаємо на 2 години.
2. Яйця збиваємо, додаємо в миску. Додаємо сіль, цукор і соду. Вливаємо масло, перемішуємо. І смажимо млинці.
Манно-овсянные млинці
Манно-овсянные млинці



Млинці на згущеному молоці



Інгредієнти:

1 банку згущеного молока
2 банки гарячої води(мірка-баночка від згущеного молока)2 яйцащепотка соли1 ст.л. вершкового масла
2 склянки борошна

Приготування:

1. Згущене молоко розбавити гарячою водою,додати борошно,збити.
2. Додати яйця,сіль і розтоплене вершкове масло.Все гарненько перемішати.
3. Випекти млинці! Млинці вийшли дуже смачненькі.
Млинці на згущеному молоці



Американські млинці. Спробуємо?



Інгредієнти:

- 140 г борошна
- 200 мл молока
- 1 яйце
- 1 ч.л розпушувача
- 1/6 ч.л соди(на кінчику ножа)
- 40 г слив.масла
- цукор залежить від ваших уподобань, я взяла 30 г
- щіпка солі

Приготування:

Для початку змішаємо муку, цукор, розпушувач, соду і сіль. Яйце збити, приблизно 3 хвилини,щоб утворилася піна. Додати молоко і перемішати. Додати сухі інгредієнти і акуратно перемішати. Масло розтопити і влити в тісто, перемішати.
Виливати невеликі порції тіста на сковороду (якщо млинці не пристають, то змащувати маслом не треба, якщо пристають - злегка змастити маслом). Піч кожен млинець потрібно приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.
Американські млинці. Спробуємо?






Шоколадні млинці з бананами



Інгредієнти:

Для млинців:
- 2 столових ложки какао
- 1/2 чайної ложки ваніліну
- 2 яйця
- 85 г борошна
- 30 г вершкового масла, розтоплене і охолоджене
- 1 столова ложка кавового лікеру
- 3/4 склянки молока

Для начинки:
- 170 г маскарпоне
- 1/3 склянки цукрової пудри
- 120 мл жирних вершків
- 3 столових ложки какао
- 1 чайна ложка ваніліну
- 1 столова ложка кавового лікеру
- щіпка солі
- 3-4 великих банана
- додатково цукрова пудра для присипки

Приготування:

Змішайте какао, яйця, ванілін і кавовий лікер у великій мисці до однорідної маси. Всипте борошно і додайте вершкове масло, перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
У великій каструлі доведіть до кипіння молоко. 1/4 гарячого молока введіть в яєчну суміш, продовжуючи помішувати, а потім поступово влийте та інше молоко, але дивіться, щоб яйця не згорнулися. Остудіть тісто близько 30 хвилин.
У середній мисці змішайте сир, вершки, цукрову пудру, какао, ванілін, лікер і сіль і змішайте до однорідної маси.
З охолодженого тіста обажрьте млинці з обох боків до золотисто-коричневої скоринки.
На обсмажені млинці нанесіть тонкий шар крему, зверху викладіть тонко нарізаний банан і скрутіть блін в трубочку. Зверху присипте цукровою пудрою.
Шоколадні млинці з бананами



Млинці з яблучною начинкою



Інгредієнти:
Звичайні налисники (4 шт)
3 великих яблука
3 столових ложки коричневого цукру
1 чайна ложка кориці

Приготування:
Наріжте яблука на дрібний кубик і викладіть в миску. Змішайте з цукром і корицею і залиште на 20 хвилин. Викладіть рівну кількість начинки на одну сторону млинці, скрутіть. Повторіть з іншою начинкою та млинцями. Присипте цукровою пудрою і подавайте.
Млинці з яблучною начинкою






Американські млинці (панкейкі) з гарбуза



Ингрединенты (на 4 панкейка):

125 г борошна
30 г цукру
110 мл молока+1/2 ч.л оцту
90 г гарбузового пюре
1 яйце
1/2 ч.л розпушувача
1/4 ч.л соди
1/2 ч.л кориці
по 1/8 ч.л імбиру,мускатного горіха і гвоздики
20 г вершкового масла

Приготування:

Вершкове масло розтопити і охолодити до кімнатної температури. Молоко змішати з оцтом, через пару хвилин додати гарбузове пюре і злегка збите яйце.
Борошно змішати з усіма сухими інгредієнтами. В сухі інгредієнти додати молочну суміш і масло.
Акуратно перемішати, повинно вийти тісто з невеликими грудочками.
Смажити на змащеній олією сковороді по 3 хв з одного боку і 1.5-2 хв з іншого.
Американські млинці (панкейкі) з гарбуза



Венесуельські шоколадні млинці




Інгредієнти:
Для млинців:
Гіркий шоколад (90-100 %) - 30 г
Гречане або пшеничне борошно - 1,3 склянки
Яйце - 1 шт
Коричневий цукор - 1/3 склянки 1 столова ложка
Молоко - 1 стакан 3 столових ложки
Сода - 2 чайних ложки
Ванілін - 1 чайна ложка
Вершкове масло

Для сиропу:
Щіпка солі
Кленовий сироп - 1 склянку
Гіркий шоколад (70% ) - 100 г

Приготування:
Інгредієнти для млинців (крім вершкового масла) збийте в блендері до однорідної маси. Залиште на деякий час.
Сироп. Сіль розчиніть в 2 столових ложках води в каструлі на маленькому вогні. Додайте кленовий сироп і доведіть до кипіння. Залийте цією сумішшю шоколад (в термостійкої мисці) і перемішайте до однорідності.
Поверніться до млинців і нагрійте млинцеву сковороду. На вершковому маслі обсмажте млинці. Подавайте з шоколадним сиропом.
Венесуельські шоколадні млинці






Гарячі шоколадні млинці зі спеціями



Інгредієнти:
Молоко - 1 стакан
Яблучний оцет - 1 чайна ложка
Борошно - 1 склянка
Розпушувач - 2 чайні ложки
Какао-порошок - ¼ склянки 2 столових ложки
Кориця - ½ чайної ложки
Щіпка солі
Мед або кленовий сироп - 3 столових ложки
Рослинне масло - ¼ склянки
Ванілін - 1,5 чайної ложки

Приготування:
Змішайте молоко з оцтом і залиште на 5 хвилин.
Борошно, розпушувач, какао, корицю і сіль змішайте. Влийте суміш молока і оцту, мед, масло і ванілін. Дерев'яною ложкою перемішайте до однорідної маси.
На розпеченій сковороді обсмажте невеликі млинці з обох сторін.
Подавайте з медом, фруктами або будь-яким іншим соусом.
Гарячі шоколадні млинці зі спеціями

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика