Огіркові бутерброди
Свіжі огірки божественно пахнуть і приємно хрумтять. І на бутерброді виглядають чудово.
Для цих бутербродів необхідно: чорний хліб, огірки, петрушка, вершковий сир.
Змастіть хліб вершковим сиром
Наріжте огірки тонкою смужкою
Гарячі бутерброди
Інгредієнти:
- білий хліб або булочки
- гриби свіжі або мариновані
- помідор, огірок - цибуля
- сир тертий твердий
- сіль, мелений перець
- рослинна олія
1. Цибулю і гриби дрібно поріжте і обсмажте на сковороді. Посоліть, поперчіть.
2. Якщо використовуєте булочки, то розріжте навпіл і зверху покладіть цибулю з грибами.
3. Зверху покладіть скибочки огірка і помідора і зверху посипте натертий сир.
4. Відправте в мікрохвильову піч або в духовку.
Бутерброди оригінальні
Інгредієнти:
Для приготування цього бутерброда вам потрібно :7 скибочок пшеничного або житнього хліба, 50 гр. сиру, 50 гр. вершкового масла, 7 дрібноплідних помідорів, 1 великий помідор, зелений горошок, листя салату, петрушка. Час приготування 1 год, із зазначеної кількості інгредієнтів у мене вийшло 7 порцій.
1. Укладіть змащені вершковим маслом шматочки на листя салату.
2. Зверху покладіть тонко нарізані шматочки сиру.
3. Розкладіть по шматочках гілочки петрушки.
4. З помідорів з допомогою ножа виріжте «кошики». Наповніть кошики зеленим горошком.
Сподіваюся вам сподобався рецепт.
Закусочні бутерброди з печінкою тріски
печінка тріски-2 баночки по 100 гр
яйця-3-4 шт
тертий,сир твердий-кількість за бажанням
майонез
французький батон
2 зубки часнику
кріп
цибуля зелена для прикраси
Батон нарізати шматочками і підсмажити в тостері або на сухій сковороді.
Яйця натерти, печінка тріски придушити виделкою.
З'єднати з сиром, рубаним кропом і майонезом.
Шматочки батона натерти (при бажанні часником з двох сторін),
викласти на них начинку.
Подавати, посипавши зеленою цибулею і кропом.
Гарячі бутерброди «Піноккіо»
Інгредієнти для рецепта
хліб пшеничний - 2 великих скибочки
помідори дрібні - дві штуки.
сосиски - дві штуки.
майонез - дві столові ложки
сир твердий тертий - 100 грам
перець солодкий жовтий - одна штука.
перець солодкий червоний - 1/2 шт.
маслини без кісточок - дві штуки.
морква варена дрібна - дві штуки.
масло вершкове - дві чайних ложки
Спосіб приготування :
1. З кожного скибочки хліба формочкою виріжемо по кухоль.
2. Помідори, зрізавши бічні частини, наріжемо кружальцями. Жовтий перець нашинкуем соломкою. Сосиски наріжемо скибочками.
3. На гуртки хліба укладемо сосиски, далі помідори, змастимо їх майонезом.
4. Посиплемо бутерброди сиром.
5. З одного боку викладемо солодкий перець, нарізаний тонкою соломкою так, щоб вийшла «зачіска». Кожну маслину разрежем навпіл і укладемо на бутерброди - це «очі». З червоного перцю зробимо «ротики».Боковые частини помідорів укладемо так, щоб вийшли «щічки».
6. На бутерброди покладемо шматочки вершкового масла, запікаємо в духовці 15 хвилин при 200 °С або 30 секунд в мікрохвильовій печі при повній потужності.
7. На готові бутерброди поставимо «носи» з моркви.
Дитячі бутерброди
Швейцарський канапку з індичкою
Інгредієнти:
Готове м'ясо індички - 200 Грам
Журавлинний соус - 1/2 Чашки
Горіхи подрібнені - 1/4 Склянки
Абрикосовий джем - 2 Ст. ложки
Діжонська гірчиця - 4 Ст. ложки
Сир швейцарський - 8 Скибочок
Хліб для бутербродів - 8 Скибочок
Масло вершкове - 8 Ст. ложок
Беремо шматок хліба, змащуємо його джемом і гірчицею.
Викладаємо на хліб розібране на волокно м'ясо індички.
Змішуємо подрібнені горіхи з журавлинним соусом.
Намазуємо на індичку соус.
Викладаємо наверх пару товстих скибочок швейцарського сиру.
Накриваємо начинку бутерброда другим скибочкою хліба. Змащуємо верхній скибочка хліба з вершковим маслом.
Смажимо бутерброди в тостері або неглибокої сковороді до утворення хрусткої скоринки з обох сторін.
Швейцарський канапку з індичкою готовий!
Немає коментарів:
Дописати коментар