Млинці з морського окуня
Інгредієнти:
філе морського окуня 150 г
борошно 75 г
яйця 2 шт.
молоко 3-4 ст. л.
сіль, мелений чорний перець
олія оливкова 1 ч.л.
Приготування: Приготувати тісто з 75 р борошна, яєчних жовтків і молока. Посолити і поперчити за смаком. Збити яєчні білки до стану густої піни. Акуратно змішати приготоване тісто зі збитими білками. Рибне філе розрізати на порційні шматки, посолити, поперчити за смаком і вмочити кожен шматок в тісто. Смажити отримані млинці на сковороді 3 хвилини з кожного боку до золотистої хрусткої скоринки. Викласти на тарілки млинці, подавати з зеленим салатом або з помідорами черрі.
Млинці "Зебра"
ТІСТО:
1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйца.Столовая ложка цукру, ще столова ложка - рослинної олії, щіпка солі.
Відлити трохи тіста (у мірний стакан),додати порошок какао і трохи сахара.Как тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком ,перевертаємо млинець і обжариваем.Начинку будь-яку, за вашим бажанням.
Млинці з зеленню
Заводимо тісто на млинці , кому як подобається. Я роблю так:
2 повних склянки молока ( приблизно 0,5 л)
1,5-2 склянки борошна
1-2 яйця
1 ст. ложка цукру
1/3 ч. ложки солі
2-3 ст. ложки рослинної олії
Вершкове масло для змащування млинців
Зелень (я брала кріп, зелена цибуля і трохи петрушки)
Виливаємо В каструлю молоко кімнатної температури, додаємо цукор, сіль, яйце. Збиваємо і потроху висипаємо борошно, додаємо раст. масло. Поки тісто для млинців «настоюється», дрібно шаткуємо зелень додаємо в нього дрібку солі, ретельно перемішуємо (що б була м'якою).
Додаємо зелень в тісто і знову перемішуємо.
Смажимо наші млинці до золотистого кольору і готово!
P.S. Що б не були сухими краю змащуємо вершковим маслом
Приємного апетиту!
Млинці з заварним кремом
Інгредієнти:
Для млинців:
500 мл молока
200 г борошна
2 яйця
2 ст.л. рослинної олії
1 ст.л. цукру
1 пакетик розпушувача
сіль
ванілін
Для заварного крему:
2,5 скл. молока
3 ст.л. борошна
1 склянка цукру
2 яйця
70 гр вершкового масла
Кокосова стружка для прикраси
Приготування:
Приготуйте млинці по цьому рецепту або вашим улюбленим рецептом) Заварний крем у мене залишився після приготування торта, приготувати його нескладно, от рецепт заварного крему.
Отже, все готово і тепер можна приступити до приготування млинчиків з заварним кремом. Млинець викладаємо на дощечку і обрізаємо з двох сторін. На край млинця викладаємо 2-3 ложки крему, трохи розподіляємо його по блинчику, але основна частина крему повинна залишитися на краю. Акуратно згортаємо млинці в трубочку.
Таким чином звертаємо всі млинці і акуратно складаємо їх на тарілку.
Посипте млинці кокосовою стружкою.
"Смачні млинці"
Манно-вівсяні млинці. Без борошна!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:
1 ст. вівсяних пластівців
1 ст. манної крупи
500 мл кефіру
3 яйця
2 ст. л. цукру
1/2 ч. л. соди
1/2 ч.л. солі
3 ст. л. рослинного масла.
Приготування:
1) Змішуємо в мисці манну крупу і вівсяні пластівці.
2) Заливаємо їх кефіром,перемішуємо і залишаємо на 2 години
3) Яйця збиваємо,додаємо в миску
4) Додаємо сіль,цукор і соду
5) Вливаємо масло,перемішуємо. Тісто виходить не дуже густе І смажимо млинці
Немає коментарів:
Дописати коментар