понеділок, 1 липня 2013 р.

Сирна запіканка "Ранкове насолоду"

Сирна запіканка "Ранкове насолоду"



Інгредієнти:

0,5 кг сиру,
100 г сметани (можна замінити кефіром),
4 ст.л. манки,
4 яйця,
4 ст.л. цукру (можна замінити медом),
2 ст.л. розчинної кави, сік і цедра 1 \ 2 лимона.

Приготування:

Всі продукти ретельно збити міксером до пишної маси. Масу розділити на 2 частини. До однієї додати сік і цедру лимона:

До другої-розчинна кава.
Викладати маси ложками одна біля одної в змащену маслом і посипану манкою форму. Далі другий і третій ряд вгору, весь час чергуючи кольори:

Випікати 30 хвилин при 180 ° С

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Сирна запіканка "Ранкове насолоду"



Овочева запіканка «Південна»



Інгредієнти:

●1 середній кабачок
●3 помідори
●2-3 картоплини
●3 ст.л. вершкового масла
●2 ст.л. борошна
●2 ст. молока
●1 яйце
●сіль
●100гр. дрібно натертого сиру.

Приготування:

Овочі нарізаємо тонкими скибочками. Дно форми для запікання змащуємо маслом і викладаємо овочі внапуск, солимо.
Варимо соус: для цього обсмажуємо борошно з маслом, додаємо молоко, безперервно помішуючи, варимо до загустіння. Знявши з вогню, додаємо яйце, добре збиваючи, солимо соус. Заливаємо овочі соусом.
Посипаємо сиром
Запікаємо ~30 хвилин до рум'яної скоринки

Джерело:Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Овочева запіканка «Південна»
Овочева запіканка «Південна»
Овочева запіканка «Південна»
Овочева запіканка «Південна»
Овочева запіканка «Південна»






Запіканка з сиру і персиків



Інгредієнти:

●Сир - 500 грам;
●Борошно пшеничне - 4 ст. ложки;
●Куряче яйце - 3 штуки;
●Розпушувач - ½ ч. ложки;
●Персик свіжий - 1 штука;
●Персик консервований - 2 штуки;
●Курага (у мене в'ялений персик) - 2-3 штуки;
●Цукор або мед - за смаком, у мене 2 ч. ложки меду

Приготування:

Духовку розігріти до 180 градусів.
Сир розтерти з яйцем і цукром. Додати туди ж борошно, змішану з розпушувачем.
Все ретельно перемішати.
Персики порізати не крупно. Можна взяти який-небудь один вид персика (у мене за збігом обставин був свіжий, консервований і в'ялений)))
Вмішати персики в тісто, вилити його у форму.
Запікати 20 хвилин, коли запіканка «схопиться», можна викласти зверху тонко порізані персикові часточки і запекти до рум'яності. Перед тим, як діставати - остудити хвилин 20, щоб запіканка тримала форму.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Запіканка з сиру і персиків



Манна запіканка на кефірі



Інгредієнти:

●200 гр кефіру
●200 гр манки
●50 гр борошна
●2 яйця
●100 гр цукру
●сіль, сода
●50 гр розтопленого слив.масла

Приготування:

Все ретельно перемішати, вилити у форму.
Запікати при 180 хвилин 30 до ру мяности.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Манна запіканка на кефірі






Дуже смачна запіканка з капусти



Інгредієнти:

3 яйця,
3 стол.ложки майонезу,
3 стол.ложки сметани,
3 стол.ложки борошна,
0.5 ч.л. розпушувача,
0.5 ч.л.крахмала.
Капуста-300 гр.

Приготування:

Все добре перемішати+трохи подрібненого часнику(за бажанням).
Капусту дрібно нарізати,посолити,пожимкать.
Деко змастити раст. маслом,викласти капусту(можна додати трохи зеленої цибулі),залити отриманою сумішшю смесью.Сверху присипати тертим сырком.Запекать при 200-20 минут.Когда охолоне,нарізаємо на шматочки!
Приємного апетиту!

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Дуже смачна запіканка з капусти



Запіканка "ситна" - з вермішеллю, копченої ковбаскою і овочами.


Наталія Васильєва

Інгредієнти:

●Вермішель відварна - 400г
●Копчена ковбаса - 150г
●Морква(средняя0 - 1/2шт.
●Цибуля(середня) -2шт.
●Помідор(середній) - 2шт .
●Часник - 1долька
●Яйце - 2шт.
●Майонез(сметана) - 2ст.л.
●Сир - 30г
●Сіль, перець - за смаком

Приготування:

Ковбасу нарізати тонкою соломкою, моркву, цибулю, часник очистити, моркву натерти на дрібній тертці, цибулю нарізати тонкою соломкою, часник дрібно нашаткувати, помідори опустити на кілька хвилин в окріп, зняти шкірку, м'якоть дрібно нарізати. На сковороді на невеликому вогні обсмажити ковбасу, потім додати овочі і ще трохи обсмажити, потім ковбасно-овочеву заправу змішати з відвареною вермішеллю, додати жовтки, майонез(сметану), сіль, перець і акуратно ввести збиті білки. Форму змастити злив. маслом і присипати панировчными сухарями, викласти макаронно-ковбасну масу, зверху посипати натертим сиром і запікати в духовці 190 градусів - 25-30 хвилин до легкого зарум'янювання. При подачі нарізати на порційні шматочки, полити томатним соусом. Приємного апетиту!

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Запіканка "ситна" - з вермішеллю, копченої ковбаскою і овочами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика