Бутерброди "сонечка"
Інгредієнти:
Батон нарізний
Червона риба (лосось, форель, горубша, сьомга)
Масло вершкове
Помідори
Маслини без кісточок
Петрушка
Приготування:
1. Відокремити червону рибу від кісток і шкірки, нарізати тонкими скибочками.
2. Взяти батон, розрізати кожен нарізаний скибочку батона навпіл.
3. Змастити вершковим маслом кожну половинку скибочки.
4. Зверху покласти шматочок червоної риби.
5. Взяти помідори, розрізати їх навпіл. Кожну половинку надрізати не до кінця, так, щоб вийшли крильця боже корівки.
6. Зробити голову у сонечка з допомогою маслини, розрізаної навпіл.
7. Цятки для сонечка зробити з допомогою мелкорубленых шматочків маслин.
8. Покласти сонечок на червону риби і прикрасити гілочкою петрушки! Смачно і красиво! Особливо дивує гостей!
ГАРЯЧІ БУТЕРБРОДИ
...з сосисками:)
Інгредієнти:
· Батон нарізний.
· Майонез.
· Помідори-3-4 шт.
· Сир 200гр.
· Сосиски 500гр.
· Зелень(цибуля, петрушка, кріп)
· Рослинну олію.
Приготування:
1. Батон нарізати не дуже товстими шматками. Сир натерти на дрібній тертці. Сосиски порізати дрібними кубиками. Зелень нашаткувати.
2. Помідори порізати кружальцями.
3. На змащене деко олією, кладемо батон. Поверх батона викладаємо по два колечка помідора. Зверху змішану масу з сиру, зелені, сосисок, майонезу. І посипаємо ще сиром.
4. Ставимо в духовку. Готуємо до того моменту, коли корочка сиру стане золотистого кольору.
Приємного апетиту!
БУТЕРБРОД-ГРИЛЬ "КАПРЕЗЕ"
...незвично:)
Інгредієнти:
· Хліб - 4 скибки
· Помідор - 1 шт
· Моцарелла - 150 г
· Соус песто - 4 столових ложки
· Перець - за смаком
· Оливкова олія - 2 столові ложки
Приготування:
Викладіть інгредієнти на обсмажений хліб і закрийте другим шматком. Готуйте на грилі до золотистої скоринки і поки сир не розплавиться (2-3 хвилини на кожну сторону)
Варіанти бутербродних паштетів
ЗБЕРЕЖИ, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ!
1.1 банку скумбрії в олії (олія зцідити), 1 варене яйце, 1 плавлений сирок, 100 г вершкового масла, 0,5 головки часнику.
2.Филе 1 великий оселедця, 1 плавлений сирок, 3 варених яйця, 200г вершкового масла, 1 цибулина. Майонез.
3.Ветчина, варене яйце. Вмішати 1 ст. ложку м'якого вершкового масла, 1/2 ч. ложки гірчиці, посолити, поперчити.
4.Варенная ковбаса, відварене яйце, твердий сир. Заправити сметаною, або збитим вершковим маслом.
5.Обрезки різних ковбас в тому числі і ліверної, шинки, мови, вареного м'яса, м'якуш 1 скибочки білого хліба, часник, цибулю. Додати, дрібно нарізаний, солоний огірок, Заправити гірчицею і майонезом.
6.Жареное м'ясо, що залишилося від обіду і варене яйце. Вмішати трохи м'якого вершкового масла, січені зелений лук і кріп, посолити, поперчити.
7.Жареное м'ясо, плавлений сирок, шматочок вареного кореня селери, посолити, поперчити, заправити майонезом.
8.Поджаренные на вершковому маслі печінку або потрухи птиці, цибуля, морква, сало. Посолити, поперчити.
9.200г свіжого сала і 3-4 зубки часнику. Вмішати 100 г м'якого вершкового масла.
10.Плавленый сирок і склянку горіхів. Вмішати трохи м'якого вершкового масла, товчений часник. Якщо вийде густий, можна розбавити майонезом.
11.Отварная квасоля, пасеровані моркву і цибулю. Посолити, поперчити, видавити часник і заправити невеликою кількістю майонезу.
12.Сырые кабачок, моркву, помідор, цибулю, варені гриби. Ретельно перемішати, посолити, поперчити. Обсмажити масу у вершковому маслі.
13.Измельчить в блендері чорні маслини до дрібнозернистого стану, додати сік з 1/4 лимона, перемішати, вмішати м'яке вершкове масло, посолити, поперчити. Паста повинна мати гострий смак.
Студентський Бутерброд за 1 хвилину!
Інгредієнти:
1. Хліб - 1 шматок
2. Ковбаса - 1 шматок
БУТЕРБРОДИКИ З РИБКОЮ
...ням-ням:)
Інгредієнти:
■ 4 зернові хлібці
■ 4 яйця
■ 2 свіжих огірка
■ 180 гр філе-шматочки горбуші
■ майонез
Приготування:
1. Яйця відварити до готовності, очистити і дрібненько порізати. Додати майонез (за смаком), перемішати.
2. Свіжі огірки вимити, натерти їх на тертці для корейської моркви.
3. Збираємо бутербродики: хлібці злегка змастити майонезом, покласти шар огірків, на них викласти яйця, а зверху шматочки горбуші. Прикрасити за бажанням.
Приємного апетиту:)
17 варіантів приготувати заправку для бутербродів.
Для початку Вам потрібно нарізати французьку булку або батон на середні шматочки. Потім кожен шматочок змастити оливковою олією або розтопленим вершковим маслом. Нагріти духовку до 180 градусів, випікати шматочки хліба протягом 15 хвилин до золотистої скоринки.
Варіанти заправки бутербродів:
1. Французький варіант - тонко нарізати цибулю і обсмажити в олії. Викласти цибулю на тости разом з сиром брі та шматочками яблука.
2. Покласти на тости тонко нарізані скибочки яблука, посипати тертим сиром чеддер, запікати тости в духовці до розплавлення сиру.
3. Намазати скибочки хліба з вершковим маслом, покласти тонко нарізану шинку і корнішони.
4. Намазати шматочки французької булки журавлинним соусом, посипати морською сіллю і меленим перцем.
5. Обсмажити дрібно нарізаний кріп і родзинки в оливковій олії до м'якості, викласти на тости.
6. Покласти на хліб шматочки свіжих помідорів, посипати сіллю і поперчити.
7. Змішати тушковані боби з дрібно нарізаним зеленим чилі, намазати на тости, поперчити і покласти скибочку сиру, запікати в духовці до розплавлення сиру.
8. Змішати сметану і вершковий сир в рівних частинах, намазати тости, додати нарізаний ростбіф.
9. Спаржу нарізати навпіл, відварити аль данте, приправити сіллю. Викласти нарізане варене яйце на тости, зверху додати спаржу.
10. Нарізати свіжий шпинат, викласти на тости, додати дрібно нарізаний бекон і зварені круто яйця.
11. Покласти на тости листочки зеленого салату, зверху викласти салат Цезар, посипати тертим сиром Пармезан і прикрасити анчоусами.
12. Посипати тости з сиром Брі, зверху покласти тонко нарізану шинку, так само можна додати трохи гірчиці.
13. Викласти Маскарпоне на хліб, потім скибочку бекону і шматочки винограду.
14. Змішати вершковий сир з лимонною цедрою, промазати тости, покласти кілька ягід малини.
15. Намазати тости шоколадним горіховим кремом Nutella, поверх додати апельсиновий джем.
16. Обсмажити у вершковому маслі шматочки яблука до м'якості, викласти яблука на скибочки запеченого хліба, покрити тонко нарізаною шинкою.
17. Намазати хліб маслом, посипати арахісом, додати шматочки бананів і кілька крапель меду.
Немає коментарів:
Дописати коментар