середа, 3 липня 2013 р.

Бісквіт на кефірі

Бісквіт на кефірі


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:

Масло або маргарин - 100 гр.
Цукор - 0,5 ст.
Яйце - 1 шт.
Борошно - 2 ст.
Кефір - 0,5 л.
Сода - 0,5 ч.л.
Сіль, ванілін, родзинки.

Приготування:

Масло або маргарин в охолодженому вигляді натираємо на крупній тертці, потім перетираємо з цукром і додаємо яйце. Солимо, поступово вводимо муку і перетираємо все до однорідної маси. Ретельне перемішування - запорука хорошої якості бісквіта. Вливаємо кефір і доводимо тісно до консистенції густої сметани. Додаємо соду, промитий і заварений в окропі родзинки. Форму змащуємо маргарином або маслом і посипаємо манною крупою або панірувальними сухарями. Тим, що є під рукою. Випікаємо при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин. Для повільного остигання залишаємо в духовці ще хвилин на п'ять.
Після того, як бісквіт охолоне, його можна розрізати на два коржі змастити джемом або кремом. Зверху посипаємо цукровою пудрою
Бісквіт на кефірі



Швидкий бісквіт до чаю


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти для приготування:
-Яйце куряче - 2 шт
-Молоко - 10 ст. л.
-Масло рослинне - 4 ст. л.
-Какао - порошок-3 ст. л.
-Цукор - 8 ст. л.
-Борошно пшеничне - 6 ст. л.
-Розпушувач тіста - 1 ч. л. (або сода, погашена оцтом)

1. Збиваємо яйця з цукром.
2. Додаємо какао і акуратно перемішуємо.
3. До шоколадної суміші додаємо борошно і розпушувач тіста і все ретельно перемішуємо.
4. До отриманої досить густого тесту додаємо рослинне масло і молоко, добре вимішуємо.
5. Виливаємо тісто у форму змащену маслом (примітка - я використовувала звичайну ємність для підігріву в мікрохвильовці, пластикову, без змазування маслом) і відправляємо в мікрохвильову піч на максимальну потужність (примітка - у мене потужність 850, готувався 4 хвилини). Якщо потужність 1000, то на 3 хвилини, якщо 800 - то на 3,5 хвилини.
6. Через 4 хвилини у нас виходить ось такий чудовий бісквіт :)
Швидкий бісквіт до чаю






Класичний бісквіт


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:
- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- 4 яйця

ПІДПИШИСЬ І ПРОЧИТАЙ РЕЦЕПТ ПОВНІСТЮ ПІД ФОТО ➨
Класичний бісквіт






 


Класичний бісквіт ➨ ( спочатку підпишись )
Інгредієнти:
- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- 4 яйця
- ванілін на кінчику ножа
Приготування:
Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати..







КЛАСИЧНИЙ БІСКВІТ


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:
- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- 4 яйця
- ванілін на кінчику ножа

Приготування:
Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.
Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.
Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.
Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.
При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів. Даний екземпляр був знищений з чаєм без якої б то ні було просочення.
І вам удачі і приємного апетиту!
КЛАСИЧНИЙ БІСКВІТ






Бісквіт із згущеного молока


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Швидкий рецепт бісквіта, який може стати основою будь-якого імпровізованого торта.
Ідеально підходить, якщо у вас мало часу або не виходить зробити бісквіт за класичними рецептами.

Інгредієнти:

- 1 б. згущеного молока;
- 1 яйце;
- 2 ст. л. цукру;
- розпушувач;
- 250 р борошна;
- 1 ст. л. какао.

Приготування:

Згущене молоко змішати з яйцем, додати цукор і добре розмішати.

Поступово додавати борошно з розпушувачем.

За бажанням додати какао або інші наповнювачі.

Тісто збити. Воно повинно вийде як сметана, при необхідності можна додати трохи води або молока.

Тісто перелити у форму і випікати при темперптуре 200 С

Такий бісквітний торт можна начинити покрити глазур'ю або кремом, це прекрасна основа для фантазії. Але він гарний і без начинки, у вигляді простого коржа.
Бісквіт із згущеного молока



Бісквіт із згущеного молока


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Швидкий рецепт бісквіта, який може стати основою будь-якого імпровізованого торта.
Ідеально підходить, якщо у вас мало часу або не виходить зробити бісквіт за класичними рецептами.

Інгредієнти:

- 1 б. згущеного молока;
- 1 яйце;
- 2 ст. л. цукру;
- розпушувач;
- 250 р борошна;
- 1 ст. л. какао.

Приготування:

Згущене молоко змішати з яйцем, додати цукор і добре розмішати.

Поступово додавати борошно з розпушувачем.

За бажанням додати какао або інші наповнювачі.

Тісто збити. Воно повинно вийде як сметана, при необхідності можна додати трохи води або молока.

Тісто перелити у форму і випікати при темперптуре 200 С

Такий бісквітний торт можна начинити покрити глазур'ю або кремом, це прекрасна основа для фантазії. Але він гарний і без начинки, у вигляді простого коржа.
Бісквіт із згущеного молока

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика