Курочка з грибами!Просто смакота!
Інгредієнти:
куряче філе близько 1 кг
печериці штук 7-8 великих
вершки 10 % 350 мл
часник 3-4 зубчики
сир 200-300 гр
петрушки трохи
прованські трави , зовсім трохи
Приготування:
Філе курки ріжемо великими шматочками , гриби "пластинками" .
Курку та гриби кладемо в сковороду і обсмажуємо на вершковому маслі.
Поки смажиться курка і гриби готуємо вершки :
У глибокій тарілці тиснемо часник , трьом туди сир , додаємо дрібно порізаний кріп , заливаємо вершками , додаємо трохи прованських трав і перемішуємо.
Як потушилась курка і гриби , зливаємо від них виділився сік (не весь а так щоб ще залишилося трохи на ваш розсуд) і заливаємо туди наші вершки , тушкуємо на маленькому вогні ще хвилин 10.
Приємного апетиту
Курячі зрази з грибами
Інгредієнти:
Цибуля - 100 г
Рослинне масло - 60мл
Опеньки, печериці або вешанки - 250 г
Сіль - 1,5 чайної ложки
Яйця - 2 шт
Мелений чорний перець - 1/2 чайної ложки
Панірувальні сухарі - 6 столових ложок
Приготування:
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в олії до прозорості. Додайте гриби. Якщо вони великі, розріжте їх на кілька частин. Посоліть і готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин, помішуючи, поки не випарується зайва рідина, а гриби не будуть готові.
Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і подрібніть в блендері або м'ясорубці. В отриманий фарш додайте 1 яйце, сіль і перець. Перемішайте до однорідності.
Яйце злегка збийте виделкою, панірувальні сухарі висипте в неглибоку ємність. Розділіть фарш на 6 частин. Формуючи велику корж товщиною трохи менше сантиметра. Всередину покладіть столову ложку начинки і щільно загорніть внапуск ретельно заліплюючи краю
Надайте виробу овальну форму і умочіть спочатку в яйце, потім обваляйте в сухарях з усіх боків.
Обсмажте зрази до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, перекладіть у форму для запікання і запікайте при 180 градусах 20 хвилин.
Картопля з грибами в сметані
Інгредієнти:
- 700 гр картоплі
- 400 гр свіжих печериць
- 300 мл жирної сметани (25-30%)
- 3-4 часточки часнику
- 80 мл соняшникової олії
- петрушка свіжа
- сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Картопля очистіть, обмийте, наріжте тонкими пластинками. Ще раз добре промийте, дайте стекти воді.
2. Розігрійте сковорідку з олією. Викладіть картоплю, смажте на вогні трохи більше середнього. Посоліть і поперчіть картоплю, помішуйте періодично, але не часто. Смажте, поки шматочки не стануть м'якими.
3. Після цього додайте дрібно нарізаний часник і влийте сметану. Вона повинна злегка покривати картоплю. Зробіть вогонь менше і готуйте ще 5 хвилин.
4. Гриби ретельно обмийте, наріжте пластинками.
5. Підсмажте їх на олії майже до готовності.
6. Петрушку дрібно покришіть. Додайте до картоплі разом з грибами.
7. Перемістіть всі інгредієнти у форму для випічки.
8. Запікайте картоплю з грибами в сметані при 200 град. 20-25 хвилин.
Хрустка картопелька запечена з грибами
Інгредієнти:
Картопля - 300 г
Печериці свіжі - 500 г
Цибуля ріпчаста - 2 головки
Сметана - 1 столова ложка
Яйце - 1 штука
Майонез - 2 столові ложки
Сир - 100 г
Приготування:
Дрібно нарізати і підсмажити до золотистого кольору лук.Добавить крупно нарізані гриби і смажити на великому вогні до випарювання рідини. Злегка посолити і поперчити. Перемішати з сметаной.Картофель очистити і нарізати дуже тонкими кружочками.Форму змастити маслом. Вистелити дно і боки кружечками картоплі так, щоб не було дірок, посипати приправою для картофеля.Выложить поверх гриби з луком.Сыр натерти на крупній тертці і розподілити поверх грибов.Яйцо збити з майонезом і вилити на запеканку.Печь в гарячій духовці до золотистого кольору.
Курочка з грибами!Просто смакота!
Інгредієнти:
куряче філе близько 1 кг
печериці штук 7-8 великих
вершки 10 % 350 мл
часник 3-4 зубчики
сир 200-300 гр
петрушки трохи
прованські трави , зовсім трохи
Приготування:
Філе курки ріжемо великими шматочками , гриби "пластинками" .
Курку та гриби кладемо в сковороду і обсмажуємо на вершковому маслі.
Поки смажиться курка і гриби готуємо вершки :
У глибокій тарілці тиснемо часник , трьом туди сир , додаємо дрібно порізаний кріп , заливаємо вершками , додаємо трохи прованських трав і перемішуємо.
Як потушилась курка і гриби , зливаємо від них виділився сік (не весь а так щоб ще залишилося трохи на ваш розсуд) і заливаємо туди наші вершки , тушкуємо на маленькому вогні ще хвилин 10.
Приємного апетиту
Немає коментарів:
Дописати коментар