Десертні коктейлі!
Десерт "Кавунові часточки"
Інгредієнти:
-Яблуко (зелене) - 2 шт
-Йогурт (без добавок) - 200 г
-Ягода (за смаком)
-Цукрова пудра (за смаком)
-Желатин - 1 пакетик
-Шоколад (каельки)
-Сік лимонний
Приготування:
1. Пюрировать ягоди (я взяла малину і полуницю), додати в йогурт.
2. Желатинові пластинки замочити в 2,5 ст.л. води, дати набрякнути, распустить.В приготований мус додати цукрову пудру (за смаком).
Яблука розрізати навпіл, акуратно ложечкою вибрати вміст, полити соком лимона.
Приготувати шоколадну стружку.
3. Заповнюємо половинки яблук мусом, додаючи шоколадну стружку.
4. Ставимо в морозилку до повного застигання мусу.
Розрізаємо на шматочки.
Джандуйотто (Gianduiotto), популярний десерт з міста Турин, італійського регіону П'ємонт.
Інгредієнти:
2 яйця, злегка збити
1 склянка цукру
1 склянку несолодкого какао-порошку
110 г вершкового масла, розтопити і остудити
3 столових ложки обсмаженого фундука або мигдалю
110 г твердого печива амаретто (мигдальне печиво), розламати
1/4 склянки збитих вершків
Приготування:
Стелить форму для хліба папером для випічки.
У великій мисці збийте яйця з цукром до пухкої маси. Додайте какао і перемішайте, не залишаючи грудочок.
В основну масу додайте розтоплене масло кімнатної температури. Туди ж додайте нарубані горіхи і наломанное печиво. Перемішайте до максимально однорідної маси. Перелийте тісто в приготовану форму. Поставте її в холодильник на 3-4 години застигнути.
При подачі прикрасьте збитими вершками та горіхами.
Десерт "Бризки шампанського".
Інгредієнти:
Шампанське - 300 мл
Сік і цедра одного лимона.
Цукор - 2 ст.л.
Желатин - 20 р.
Крем:
Шампанське - 1 ст.л.
Лимонний сік - 1 ст.л.
Цукор - 1 ст.л.
Вершки - 75 мл.
Спосіб приготування:
Етап 1. Налити в сотейник літр води. Додати цукор і цедру. Довести до кипіння і зняти з вогню.
Етап 2. Додати желатин і сік лимона. Процідити через сито.
Етап 3. Розлити в келихи і поставити в холодильник на три години.
Етап 4. Крем: Збити вершки з цукром, додати лимонний сік і шампанське.
Етап 5. Потім викласти зверху крем. Посипати тертим шоколадом.
Приємного апетиту!
Дуже простий десерт до чаю з чотирьох інгредієнтів
Інгредієнти:
200 г шоколаду - темного або молочного, за вашим смаком
25 г вершкового масла
200 г вареної згущенки
120 г фісташок (також підходять кешью, фундук, макадамія, волоські або суміш)
Шоколад ламаємо на шматочки і кладемо в миску разом з маслом і згущеним молоком.
Ставимо на водяну баню і, помішуючи, розтоплюємо і доводимо до однорідності. Знімаємо з лазні.
Горіхи крупно рубаємо.
Додаємо в шоколадну суміш і перемішуємо.
Виливаємо суміш на застелений фольгою деко і даємо охолонути до кімнатної температури. Потім ставимо в холодильник і тримаємо, поки маса не затвердіє.
Виймаємо помадку з форми, знімаємо фольгу і нарізаємо помадку на невеликі шматочки.
Готовий продукт зберігаємо у щільно закритому контейнері. Тиждень зберігається точно .
Приємного чаювання!
Десерт "Річний" - свіжі, соковиті персики і абрикоси в сирно-банановому кремі з медом
Інгредієнти:
На 2 порції:
Абрикоси - 4шт.
Персики - 2шт.
Сир - 100г
Сметана - 2ст.л.
Банан(невеликий) - 1шт.
Мед - 2ч.л.
Ванільний цукор - 0.5ч.л.
Приготування:
Абрикоси і персики намити,обсушити, видалити кісточку, нарізати маленьким кубиком. У мисці з'єднати сир, сметану, натертий на крупній тертці банан, мед і ванільний цукор - все збити міксером або блендером до однорідної маси. У креманки або будь-яку іншу десертну ємність викласти десерт, чергуючи шари: персики - крем - абрикоси - крем - персики - крем - абрикоси. Десерт обов'язково витримати в холодильнику мінімум 1годину. При подачі можна посипати горішками або натертим шоколадом. Приємного літнього апетиту!
Гарний і смачний десерт дуже швидко!
Желатин 30 г залити молоком (200 мл)і нехай розбухає,тим часом змішати сир(700гр) сметану (250гр)і цукор (200 гр) в однорідну масу,потім туди розчинений желатин все змішати додати фрукти, які є, й можна поламати печиво будь і всю цю масу в силіка. форму і в холодильник на 2-3 години. Ням-ням!!Для прикраси на дно формочки натерти шоколад.
Немає коментарів:
Дописати коментар