пʼятниця, 5 липня 2013 р.

Лінивий бризол

Лінивий бризол



Інгредієнти для 1 м'ясного млинчика:

яйця - 2 шт.,
м'ясний фарш - 2 ст. ложки,
молоко - 2 ст. ложки,
рослинне масло - 1ч. ложка,
сіль, спеції.

Інгредієнти для начинки:

свіжий огірок - 1 шт.,
сметана - 1ст. ложка,
гірчиця - 1/ 3ч. ложки,
сіль,
кріп.

Приготування:

1. Яйця, молоко, фарш, сіль, спеції перемішати, додати 1 ч. ложку рослинної олії і ще раз ретельно перемішати;
2. Вилити суміш в сковороду, розігріту з невеликою кількістю рослинної олії, накрити кришкою і смажити на повільному вогні, потім акуратно перевернути і смажити ще пару хвилин;
3. Приготувати начинку: змішати нарізану крупною соломкою огірок, сметану, гірчицю, сіль, зелень;
4. На одну половину м'ясного омлету викласти начинку, нарити другою половиною омлету і відразу зняти з вогню, викласти ледачий бризол на тарілку і присипати зеленню.
Відмінний сніданок або обід готовий!
Автор Lyudmila
Лінивий бризол



Лінивий Бризол



Інгредієнти:

2 яйця (не маленьких)
~80-100гр фаршу
5 печериць
1 марін огірок
по 1 ст л сметани і молока
2 ст л з горою тертого сиру
трохи гірчиці, зубчик часнику
сіль, перець, рослинна олія
кілька пір'я зеленої цибулі і пару ст л рубаної петрушки

Приготування:

У блендер викладаємо фарш, яйця, молоко, сіль, перець і 1 год л ростить масла. Перемішуємо до однорідності
Виливаємо суміш на сковороду з невеликою кількістю ростить масла. Смажимо під кришкою кілька хвилин, на середньо-маленькому вогні. Потім перевертаємо, смажимо ще хвилину-другу.

А поки смажиться, ріжемо печериці і трохи обсмажуємо їх. Викладаємо в посуд, туди ж порізаний соломкою огірок, сир (у мене типу моцарели, але можна будь хочете), сметану, гірчицю, подрібнений часник і перемішуємо. Начинка готова! За бажанням туди можна додати шинку.

На одну половину "млинця" викладаємо начинку,накриваємо другою половиною,закриваємо кришку і через не цілу хвилину вимикаємо. При подачі щедро посипаємо рубаним зеленим луком з петрушкою
Лінивий Бризол






Лінивий Бризол



Інгредієнти:

2 яйця (не маленьких)
~80-100гр фаршу
5 печериць
1 марін огірок
по 1 ст л сметани і молока
2 ст л з горою тертого сиру
трохи гірчиці, зубчик часнику
сіль, перець, рослинна олія
кілька пір'я зеленої цибулі і пару ст л рубаної петрушки

Приготування:

У блендер викладаємо фарш, яйця, молоко, сіль, перець і 1 год л ростить масла. Перемішуємо до однорідності
Виливаємо суміш на сковороду з невеликою кількістю ростить масла. Смажимо під кришкою кілька хвилин, на середньо-маленькому вогні. Потім перевертаємо, смажимо ще хвилину-другу.

А поки смажиться, ріжемо печериці і трохи обсмажуємо їх. Викладаємо в посуд, туди ж порізаний соломкою огірок, сир (у мене типу моцарели, але можна будь хочете), сметану, гірчицю, подрібнений часник і перемішуємо. Начинка готова! За бажанням туди можна додати шинку.

На одну половину "млинця" викладаємо начинку,накриваємо другою половиною,закриваємо кришку і через не цілу хвилину вимикаємо. При подачі щедро посипаємо рубаним зеленим луком з петрушкою.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Лінивий Бризол



Бризол - дуже смачна закуска



Брізоль. Ви знаєте що це ? Бризол - це фарш, обсмажений в яйці. У нього можна загорнути будь-яку начинку. Це дуже смачно і красиво. Відмінна закуска до святкового столу.

Інгредієнти:

- фарш яловичий - 800 г,
- майонез - 200 г,
- великі помідори - 2 шт.,
- часник - 3-4 зубчики,
- яйця - 10 штук,
- олія для смаження,
- зелень, сіль, перець

Приготування:

Фарш пропускаємо через м'ясорубку 2-3 рази, додаємо сіль, перець і одне яйце
Добре вимішуємо
Фарш розділити на 10-13 кульок
Яйця збити віночком (відразу 10 не збивайте, почніть з 7, потім, якщо що, додасте)
Беремо два листа целофану, на один з них кладемо одну порцію м'ясного фаршу, іншим листом накриваємо зверху. Розгладжуємо ножем фарш в тонкий коржик.
Це дуже зручний спосіб. Качалкою такого результату не домогтися. А якщо навіть і раскатаете, то до сковорідки не донесе...
У плоску тарілку виливаємо трохи збитого яйця.
Знімаємо верхній шар целофану з фаршу
і перевертаємо на тарілку з яйцем. Знімаємо останній шар целофану і залишаємо його для наступної порції.
На розпечену сковороду наливаємо трохи раст. масла і акуратно викладаємо фарш з яйцем. Можна допомогти рукою, якщо фарш трохи прилипне до тарілці
Обсмажуємо з одного боку на середньому вогні.
Перевертаємо фаршем вниз і обсмажуємо іншу сторону.

Викладаємо на блюдо яйцем вниз.
Змащуємо майонезом з часником, можна кетчупом, посипаємо сиром (якщо любите), помідорами, я ще огірок свіжий додала і ріпчасту цибулю.
Акуратно згортаємо рулетом.
Щоб не розкривався, можна зав'язати як я (цибулею) або наколоти зубочисткою

Приємного апетиту!

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Бризол - дуже смачна закуска

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика