Грінки з яйцем-пашот по-англійськи
Варіація горезвісної яєчні! Хрусткий, але соковитий вершковий хліб.. Рідкий жовток.. Суперський сніданок!
Інгредієнти для приготування:
У шматку клеба вирізаємо круглий отвір діаметром близько 3 см, наприклад, чаркою. Ставимо сковороду на вогонь трохи вище середнього(7/9). На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, коли воно вже починає пузиритися, кладемо в нього хліб.
Коли хліб стане золотистим, перевертаємо його, трохи підсмажуємо і вливаємо яйце так, щоб жовток потрапив в отвір, а білок залишився на хлібі. Хліб можна трохи підняти щоб випустити повітря і щоб жовток поглибився. Трохи посолити яйце. Коли білок схопиться, побіліє(20-30 секунд), акуратно, але швидко перевертаємо хліб. Солимо небагато другу сторону. 20-30 секунд і знімаємо з вогню!
НЕ ПЕРЕТРИМУЙТЕ! Інакше, жовток загусне! Періодично можна додавати вершкове масло в сковороду, тому що воно швидко вбирається в хліб, а сковорода не повинна бути сухою!
Спробуйте! Вам дуже сподобається
Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
СТРОКАТІ ГРІНКИ
ІНГРЕДІЄНТИ:
Французький Батон 1 шт.
Масло вершкове 50 г
Петрушка свіжа 50 г
Петрушка свіжа
Цибуля зелена 50 г
Сир Пармезан 50 г
Перець солодкий 50 г
ПРИГОТУВАННЯ:
Для приготування грінок необхідно взяти батон невеликий, зелений лук, петрушку, солодкий перець, сир пармезан, вершкове масло. Кількість інгредієнтів розрахуйте для потрібної кількості грінок.
Дрібно натерти сир.
Кубиками нарізати невеликий шматочок червоного солодкого перцю.
Дрібно нарізати пір'я зеленого лука, петрушку.
З'єднати нарізку для бутербродів в мисці. Перемішати.
Додати м'якого вершкового масла. Перемішати масу.
Булку нарізати довгастими шматочками.
Намазати рябої масляною сумішшю скибочки булки.
Розкласти бутерброди на деко або у форму для випічки. Поставити в гарячу духовку. Випікати при температурі 180 °C протягом 15 хвилин.
Готові грінки розкласти на блюдо. Подавати до сніданку або до святкового столу.
Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Немає коментарів:
Дописати коментар