Ніжне й ароматне блюдо
Інгредієнти:
4-6 картоплин,
2 молодих кабачка,
2 баклажана,
3-4 болгарських перцю,
3-5 помідорів,
2-4 зубчики часнику,
500г сметани,
1 ч ложка солі, перець.
Приготування:
Картоплю треба порізати невеликими шматочками і відварити протягом 5 хвилин у підсоленій воді.
Баклажани і кабачки також порізати часточками, а перець - соломкою. Помідори натерти на крупній тертці, можна нарізати кружечками, часник дрібно порізати.
Потім викласти у глибоку форму картоплю, кабачки (посолити), потім баклажани (посолити і поперчити), перець і зверху посипати часником. Залити все сметаною і поверх її викласти помідорну масу або кружечки помідор. Поставити форму в духовку на 25-35 хвилин.
Корисна інформація:
Якщо сметана дуже густа, то можна розвести її водою.
Середньоазіатську блюдо «Лагман»
Інгредієнти:
Бараняча вирізка 1000 г
Рослинна олія 30 мл
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 350 г
Помідори червоні 300 г
Бульйон яловичий 3000 мл
Селера стеблової 70 г
Картопля 200 г
Капуста білоголова 400 г
Кінза (коріандр) 20 г
Кріп 20 г
Зіра (кумин) 0.125 ч.л.
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Сіль 1 ч.л.
Дунганская рисова локшина 300 г
Приготування:
Нарізати шматочками м'ясо і обсмажити на рослинному маслі.
Порізати кубиками цибулю, моркву і додати в м'ясо. Обсмажити все разом.
Порізати кубиками помідори і обсмажити окремо від м'яса.
Обсмажені складові скласти в каструлю, але краще в казан, залити 1 літром бульйону. Все це тушкувати протягом 1 години.
Нарізати селеру кубиками і додати в каструлю.
Так само нарізати картоплю і додати туди ж. Варити ще 20 хвилин.
Нарізати капусту соломкою, кинути в каструлю - варити 5 хвилин.
У самому кінці, додати за смаком сіль, перець, зіру, а також зелень - кінзу і кріп, подрібнений часник.
Нехай настоїться хвилин 15, а в цей час відварити локшину на бульйоні, що залишився (2 л), але можна варити і на воді.
Насправді це блюдо зроблено з білого шоколаду, цукерок M&Ms і випічки. Але виглядає цілком реалістично і апетитно.
З таким квіточкою з огірка будь-яке блюдо буде виглядати шедевром
Приготуйте наивкуснейшую запіканку - порадуйте домашніх прекрасним блюдом!
Інгредієнти:
300 гр. фаршу яловичини або свинини,
3 ст.л. сметани,
1 ст. л. вершкового масла,
100 гр. твердого сиру.
Приготування:
1. У посуд для запікання покладіть кілька шматочків вершкового масла.
2. Потім рівномірно укладіть фарш.
3. Посипте м'ясо тертим сиром.
4. Залийте сметаною і поставте в духовку на слабкий вогонь (150-180°С).
5. Запікайте 1 годину до утворення рум'яної скоринки. Гарнір можна подати будь-який.
Приємного вам апетиту!
Джерело - Bon Appétit | Кращі рецепти
Рекомендуємо підписатися!
Приготуйте наивкуснейшую запіканку - порадуйте домашніх прекрасним блюдом!
Інгредієнти:
Для приготування запіканки вам знадобиться: 300 гр. фаршу яловичини або свинини, 3 ст.л. сметани, 1 ст. л. вершкового масла, 100 гр. твердого сиру
1. У посуд для запікання покладіть кілька шматочків вершкового масла.
2. Потім рівномірно укладіть фарш.
3. Посипте м'ясо тертим сиром.
4. Залийте сметаною і поставте в духовку на слабкий вогонь (150-180°С).
5. Запікайте 1 годину до утворення рум'яної скоринки. Гарнір можна подати будь-який.
Приємного вам апетиту!
З таким квіточкою з огірка будь-яке блюдо буде виглядати шедевром
Середньоазіатську блюдо «Лагман»
Інгредієнти:
●Бараняча вирізка 1000 г
●Рослинна олія 30 мл
●Цибуля ріпчаста 2 шт.
●Морква 350 г
●Помідори червоні 300 г
●Бульйон яловичий 3000 мл
●Селера стеблової 70 г
●Картопля 200 г
●Капуста білоголова 400 г
●Кінза (коріандр) 20 г
●Кріп 20 г
●Зіра (кумин) 0.125 ч.л.
●Перець чорний мелений ¼ ч.л.
●Сіль 1 ч.л.
●Дунганская рисова локшина 300 г
Приготування:
Нарізати шматочками м'ясо і обсмажити на рослинному маслі.
Порізати кубиками цибулю, моркву і додати в м'ясо. Обсмажити все разом.
Порізати кубиками помідори і обсмажити окремо від м'яса.
Обсмажені складові скласти в каструлю, але краще в казан, залити 1 літром бульйону. Все це тушкувати протягом 1 години.
Нарізати селеру кубиками і додати в каструлю.
Так само нарізати картоплю і додати туди ж. Варити ще 20 хвилин.
Нарізати капусту соломкою, кинути в каструлю - варити 5 минут.є
У самому кінці, додати за смаком сіль, перець, зіру, а також зелень - кінзу і кріп, подрібнений часник.
Нехай настоїться хвилин 15, а в цей час відварити локшину на бульйоні, що залишився (2 л), але можна варити і на воді.
Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Немає коментарів:
Дописати коментар