середа, 3 липня 2013 р.

Брауні з сиром та вишнями

Брауні з сиром та вишнями



Знадобиться:
Шоколад гіркий - 100 гр.,
Масло вершкове - 120 гр.,
Цукор - 150 гр.,
Яйця - 4 шт.,
Борошно пшеничне - 150 гр.,
Розпушувач (без гірки) - 1 ч. л.,
Сир (м'який) - 300 гр.,
Ванільний цукор - 1 пакетик,
Вишня (заморожена) - 300 гр.,
Сіль (щіпка).

Приготування:
Шоколад поламати на шматочки.
Розтопити разом з маслом на водяній бані.
2 яйця, 50 г цукру, збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор.
Для сирного крему , сир змішати з цукром(100 г) і залишилися яйцями (2 шт.).
Розтерти міксером (або збити в блендері), до кремоподібного стану.
У збиті з цукром яйця, додати охолоджений, розтоплений шоколад.
Перемішуємо міксером
Додаємо розпушувач. І борошно.
Перемішуємо міксером на самій низькій швидкості (я перемішала лопаткою)
У форму з високими бортиками (21 див.),
змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо по формі.
Викладаємо половину сирної маси.
На масу, розморожену вишню. Половину від усієї кількості.
Далі: тісто, сиркова маса, вишня, тісто. Тісто намагатися розподілити рівномірно, десь це може не виходити, це не страшно. По верхньому шару, можна зробити розлучення.
Випікаємо 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Охолодити у формі.
Потім звільняємо від форми, режим на шматочки і насолоджуємося!!!
Брауні з сиром та вишнями



Шоколадно-м'ятні брауні



Тісто:
- яйця - 2шт
- цукор - 160гр
- вершкове масло - 80гр
- какао-порошок - 3 ст.л.
- борошно - 120гр додати по дрібці солі і розпушувача
- ванільна есенція - 1/2ч.л.
Начинка:
- знежирений м'який сир - 200гр
- цукор - 40г
- м'ята - листя з 6-7 гілочок
Цукрова глазур:
- цукрова пудра - 140гр
- молоко - 2-3ст.л.
- м'ята - листя з 3-4 гілочок
- кілька крапель зеленого харчового барвника

Приготування:
1. Квадратну 20-сантметровую форму для кексу застелити пергаментним папером і злегка змастити олією. Духовку розігріти до 175градС.
2. Збити яйця і цукор до пишної світлої маси. Розтопити вершкове масло (в мікрохвильовці або в сотейнику на вогні) і розмішати його з какао-порошком. Додати шоколадну суміш до яєчної і все разом збити.
3. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. Збити міксером до однорідності. Для приготування начинки м'яту перемолоти в блендері або дрібно-дрібно нарізати ножем.
4. Змішати сир з цукром, м'ятою і ванільною есенцією. Вилити половину тіста у форму і розрівняти поверхню. Обережно розподілити поверх тіста сирну масу (для цього зручно використовувати кондитерський шприц), потім залити рештою тестом.
5. Випікати протягом 35-40хв. Остудити у формі.
Для приготування цукрової глазурі м'яту перемолоти в блендері (або нарізати ножем), змішати з молоком і вилити в цукрову пудуру при постійному помішуванні. Додати зелений харчовий барвник і ретельно перемішати. Глазур повинна вийде консистенції сметани.
6. Нанести глазур на остиглий бісквіт і дати схопитися.
Обрізати краю бісквіта і нарізати на квадратики.

Приємного апетиту!
Шоколадно-м'ятні брауні






Брауні в яєчній шкаралупі



на 7 штук

7 порожніх яєчних скорлупок
100 гр. темного шоколаду
60 гр. вершкового масла
75 гр. цукру
1 велике яйце
50 гр. борошна
1.5 ст. ложки какао
щіпка солі
приготування:
1. спочатку потрібно підготувати шкарлупки, для цього в яйце з тупого кінця проробити отвір товстою голкою, потім його трохи розширити і дерев'яною шпажкою всередині розбовтати жовток, потім яйце трохи потрясти над мискою, поки яйце не витече, так підготувати всі шкарлупки.
2.Каждую шкаралупу добре помити під проточною водою, приготувати розчин з 100 гр. солі і 1 літра води, шкарлупки опустити в розчин, так щоб вони повністю в ньому потонули, витримати їх так 30 хвилин, потім ще раз добре обполоснути і перевернути на рушник, дати підсохнути.
3.Затем в кожну шкаралупу влити по 0.5 ч. ложки рослинного масла і добре потрясти, потім перевернути на паперовий рушник, дати стекти зайвому маслу.
4.Затем у формочках для мафінів зробити щось подібне гніздечок з фольги, і встановити в них шкарлупки так щоб вони добре трималися і не падали.
5.Духовку нагріти на 165 градусів.
6.Растопить на водяній бані масло, цукор і шоколад, добре перемішати і трохи остудити, додати яйце і сіль, розмішати, зверху просіяти борошно змішане з какао, добре розмішати до однорідного стану.
7.Тесто перекласти в щільний пакетик, відрізати куточок, наповнити шкарлупки тестом трохи більше ніж на половину, або до половини.
8.Выпекать брауні приблизно 15 хвилин, поки зубочистка встромлена в середину не стане виходити сухою.

Готові яйця повністю остудити, потім можна чистити і їсти, краще ложечкою яйце некруто
Брауні в яєчній шкаралупі
Брауні в яєчній шкаралупі
Брауні в яєчній шкаралупі



Пудинг «Брауні»



Інгредієнти:
Вершкове масло - 225 г
4 великих яйця кімнатної температури
2 склянки цукру
Какао-порошок - ¾ склянки
Борошно - ½ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка

Приготування:
Духовку нагрійте до 160 градусів. Блюдо для запікання змастіть вершковим маслом.
Вершкове масло в каструлі поставте на середній вогонь. Повністю розтопіть масло і зніміть з вогню остигати.
В чаші для міксера збийте яйця з цукром на середній швидкості 5-10 хвилин до густої світло-жовтої маси.
В цей час просійте разом какао-порошок і борошно.
Коли яйця готові, зменшіть потужність міксера до низької і поступово всипте борошняну суміш і ванілін. Продовжуючи збивати, влийте розтоплене остигле масло.
Перемішайте тісто до однорідної маси.
Вилийте тісто в блюдо для запікання. Поставте блюдо в глибокий лист або більше блюдо, в яке необхідно залити окріп так, щоб страва з тестом було на половину втоплено у воді.
Випікайте 50-60 хвилин.
Дістаньте страву з духовки (центр повинен бути рідкуватим). Остудіть. Подавайте з морозивом.
Пудинг «Брауні»






Брауні з сиром та вишнями



Інгредієнти на 4 порції

Шоколад гіркий-100 г
Масло вершкове 120 г
Цукор 150 г
Яйце куряче 4 штуки
Борошно пшеничне 150 г
Розпушувач 1 чайна ложка
Сир мякий 300 г
Ваніль 1 чайна ложка
Вишня заморожена 400 г
Сіль щіпка

Інструкція

1. Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом на водяній бані.
2. 2 яйця, 50 г цукру, збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор.
3. Для сирного крему, сир змішати з цукром і залишилися яйцями (2 штуки). Розтерти міксером, до кремоподібного стану. Якщо сир зернистий, протерти його попередньо через сито.
4. У збиті з цукром яйця, додати охолоджений, розтоплений шоколад. Додаємо розпушувач і борошно. Перемішуємо міксером на самій низькій швидкості.
5. У форму (у мене роз'ємна), з високими бортами, змащену вершковим маслом, вилити 1/3 тіста. Розподілити по формі. Викласти половину сирної маси. У рецепті було сказано, що вона розтечеться, але у мене цього не сталося - я її лопаткою разровняла. На масу викладаємо вишні - половину від усієї кількості.
6. Далі повторюємо шари: тісто, маса, вишня, тісто. Тісто намагатися розподілити рівномірно, десь це може не виходити - це не страшно. По верхньому шару, можна зробити розлучення ножем. Випікати 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Готовність перевіряти лучиною - вона повинна бути сухою. Остудити у формі.
Приємного апетиту!
Брауні з сиром та вишнями
Брауні з сиром та вишнями

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика