середа, 3 липня 2013 р.

ЗАПІКАНКА НАИВКУСНЕЙШАЯ

ЗАПІКАНКА НАИВКУСНЕЙШАЯ



Продукти:
4 пачки сиру, 4 яйця + 1 білок, 0,5 склянки цукру, пакетик ванілі, 2 ст. ложки манки, ст. ложка розтопленого вершкового масла.

Приготування:
1. Все перемішати до однорідної маси.
2. Додати мноооого родзинок/кураги/чорносливу.
3. Залишився жовток від яйця залишити.
4. Форму змастити, обсипати манкою, вилити тісто і змастити жовтком.
5. Випікати при 180 г хвилин 40 до смачного рум'яного стану.

Їсти зі сметаною і задоволенням!
ЗАПІКАНКА НАИВКУСНЕЙШАЯ



Куряча запіканка з овочами і сметаною



Інгредієнти:

500гр. курячого філе
400гр. болгарського перцю
500гр. сметани
Банку консервованої кукурудзи
1 стакан вареного рису
2 цибулини
200гр. твердого сиру
200гр. моркви
Сіль, чорний перець
Олія рослинна

Приготування:

Дрібно нарізаємо філе, перець очищаємо від насіння і нарізаємо його кубиками. На великій тертці натираємо моркву, дрібно нарізаємо цибулю.
На рослинному маслі обсмажуємо до готовності куряче філе, злегка солимо його і перчимо. На іншій сковороді обсмажуємо моркву, додаємо до неї перець і смажимо, поки він не стане м'яким. Далі додаємо цибулю і трохи солі, злегка обсмажуємо.
Форму для запікання злегка змащуємо олією, викладаємо рис, розрівнюємо. На рис укладаємо овочі, потім половину сметани, розрівнюємо. На сметану кладемо шар курячого філе, шар кукурудзи. На кукурудзу викладаємо другу половину сметани, посипаємо блюдо тертим сиром і ставимо в духовку на півгодини при середній температурі. Остуджуємо і лише тоді розрізаємо на порції. Приємного апетиту! Дуже ситна і смачна, ця оригінальна запіканка прекрасно буде виглядати на сімейному обідньому столі. Відмінний рецепт на замітку господиня.
Куряча запіканка з овочами і сметаною



Запіканка з чорницею



Беремо:
- 400 гр. сиру
- 150 гр. чорниці або будь-яких інших ягід/фруктів
- масло вершкове
- 4 ст.л. коричневого цукру
- трохи білого хліба вчорашнього
- 3 яйця
- трохи вершків

Спосіб приготування:

Хліб замочуємо в невеликій кількості вершків

Яйця збиваємо з цукром

Додаємо 1 ст.л. вершкового масла, хліб, трохи солі і сир

Збиваємо в однорідну масу

Виливаємо половину в смазаную маслом форму

Засипаємо зверху чорницею

Заливаємо залишками сирної маси і ставимо в духовку на 160
Запіканка з чорницею






Запіканка з овочів.



Інгредієнти:

- 500 гр курячого фаршу
- 1 велику цибулину
- 2 помідори
- 1 солодкий перець
- 1 картфелину
- 3-4 ст. л сметани
- 1 стіл. ложку оливкової або соняшникової олії
- Тертий твердий сир 100 гр

Спосіб приготування:

Цибулю подрібнити в блендері або через м'ясорубку, можна просто дрібно порубати ножем. Перемішати з курячим фаршем, посолити і поперчити на смак. Потім масу викласти в блюдо, в якому ви збираєтеся запікати. Зверху кладемо шарами нарізані овочі: помідори, солодкий перець і те, що ще у вас є. Картоплю натерти через тертку, все ще раз посолити і поперчити на свій смак, додати ложку оливкової олії, зверху полити сметаною і покрити всі тертим сиром. Запікати приблизно 40 хв, при температурі 190 градусів.
Запіканка з овочів.



Смачна сирна запіканка



Вам буде потрібно:

- 500 г сиру
-3 яйця (розділити жовтки і білки)
-5 ст. л. манної крупи
-3 ст. л. цукру
-1 ч. л. ванільної есенції
-1 ст. л. розпушувача
-ізюм або сушена журавлина - за смаком

Приготування:

Всі продукти зі списку, крім яєчних білків, ретельно перемішуємо. В окремому посуді з дрібкою солі збиваємо білки до утворення м'яких піків. Попередньо нагріваємо духовку до 180 градусів С.
Обережно домішуємо до сирної маси білки і виливаємо готову масу у форму, змащену вершковим маслом.
Ставимо в духовку і випікаємо близько 45 хвилин, поки не утвориться золотава скоринка.
Подаємо запіканку теплою зі сметаною або варенням.
Смачна сирна запіканка






Запіканка з бринзою



Інгредієнти:
100-150 г бринзи
200 г сметани
100 тертого жовтого сиру
1 склянка борошна
1/2 пакетика розпушувача
6 ст.л. майонезу
3 яйця

Приготування:
Просто все змішати і випікати 30-35 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.
Запіканка з бринзою



Пастуша запіканка



на 6 порційних формочок:
600 г крохмалистої картоплі
100 г вершкового масла
2 яєчних жовтка
150 мл молока
сіль

500 р фаршу з баранини (або яловичини)
1 велика морква
1 велика цибулина
3 смужки бекону
1/2 склянки білого сухого вина
2 ст л рослинного масла
200 г пасати з помідорів
1/2 год л сушеного чебрецю
сіль, чорний мелений перець

Розігріваємо рослинне масло, додаємо дрібно нарізаний бекон і злегка вытапливаем жирок. Цибулю і моркву нарізаємо дрібним кубиком і пасеруємо 5 хвилин в сенсі рослинного масла і бекону, додаємо фарш обсмажуємо, розбиваючи грудки виделкою. Вливаємо вино і пасат, приправляємо чебрецем, перцем і сіллю. Тушкуємо до готовності 15-20 хвилин.
Картоплю чистимо, ріжемо досить крупно, варимо до готовності, зливаємо відвар, обсушуємо картоплю, товчемо в пюре, додаємо молоко, 50 г вершкового масла і жовтки, солимо.
У формочки викладаємо фарш, а зверху пюре. Вершкове масло розтоплюємо і поливаємо зверху наші запеканочки. Ставимо під гриль на кілька хвилин до легкого зарум'янювання.
Пастуша запіканка






Сирна запіканка з шоколадом




Інгредієнти
700 г сиру
4 столові ложки цукру
3 яйця
3 столові ложки манної крупи (без гірки)
2 - 3 столові ложки сметани
1/3 чайної ложки солі
ванільний цукор
шоколад

Приготування

Сир, яйця, цукор, сіль, манну крупу, сметану і ваніль ретельно перемішати.
Шоколад поколоти на кубики або як вийде.

Додати шоколад до сирної маси і ще раз все перемішати.

Форму змастити маслом, викласти масу і залишити на 30 хвилин.

Спекти в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Можна так само розтопити шоколад з додаванням вершків і полити зверху запіканку.
Сирна запіканка з шоколадом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика