Шоколадні млинці з бананами
Інгредієнти:
Для млинців:
- 2 столових ложки какао
- 1/2 чайної ложки ваніліну
- 2 яйця
- 85 г борошна
- 30 г вершкового масла, розтоплене і охолоджене
- 1 столова ложка кавового лікеру
- 3/4 склянки молока
Для начинки:
- 170 г маскарпоне
- 1/3 склянки цукрової пудри
- 120 мл жирних вершків
- 3 столових ложки какао
- 1 чайна ложка ваніліну
- 1 столова ложка кавового лікеру
- щіпка солі
- 3-4 великих банана
- додатково цукрова пудра для присипки
Приготування:
Змішайте какао, яйця, ванілін і кавовий лікер у великій мисці до однорідної маси. Всипте борошно і додайте вершкове масло, перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
У великій каструлі доведіть до кипіння молоко. 1/4 гарячого молока введіть в яєчну суміш, продовжуючи помішувати, а потім поступово влийте та інше молоко, але дивіться, щоб яйця не згорнулися. Остудіть тісто близько 30 хвилин.
У середній мисці змішайте сир, вершки, цукрову пудру, какао, ванілін, лікер і сіль і змішайте до однорідної маси.
З охолодженого тіста обажрьте млинці з обох боків до золотисто-коричневої скоринки.
На обсмажені млинці нанесіть тонкий шар крему, зверху викладіть тонко нарізаний банан і скрутіть блін в трубочку. Зверху присипте цукровою пудрою.
Шоколадні млинці з бананами
Інгредієнти:
Для млинців:
- 2 столових ложки какао
- 1/2 чайної ложки ваніліну
- 2 яйця
- 85 г борошна
- 30 г вершкового масла, розтоплене і охолоджене
- 1 столова ложка кавового лікеру
- 3/4 склянки молока
Для начинки:
- 170 г маскарпоне
- 1/3 склянки цукрової пудри
- 120 мл жирних вершків
- 3 столових ложки какао
- 1 чайна ложка ваніліну
- 1 столова ложка кавового лікеру
- щіпка солі
- 3-4 великих банана
- додатково цукрова пудра для присипки
Приготування:
Змішайте какао, яйця, ванілін і кавовий лікер у великій мисці до однорідної маси. Всипте борошно і додайте вершкове масло, перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
У великій каструлі доведіть до кипіння молоко. 1/4 гарячого молока введіть в яєчну суміш, продовжуючи помішувати, а потім поступово влийте та інше молоко, але дивіться, щоб яйця не згорнулися. Остудіть тісто близько 30 хвилин.
У середній мисці змішайте сир, вершки, цукрову пудру, какао, ванілін, лікер і сіль і змішайте до однорідної маси.
З охолодженого тіста обажрьте млинці з обох боків до золотисто-коричневої скоринки.
На обсмажені млинці нанесіть тонкий шар крему, зверху викладіть тонко нарізаний банан і скрутіть блін в трубочку. Зверху присипте цукровою пудрою.
Заварні млинці на молоці
Приготування:
Тісто:
1. Півлітра молока
2. 2 яйця збити віночком
3. Додати 1 ч.л. розпушувача і борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки
4. Потім вилити 1 склянку окропу, перемішати.
5. Додати 7 ст.л. рослинного масла.
Тісто готове!
6. Смажити як зазвичай, на розпеченій сковороді з двох сторін
Млинці з начинкою з йогурту і ягід
Інгредієнти:
Яйце - 6 шт
Молоко - 1 2/3 склянки
Цукор - 1 чайна ложка
Борошно - 2 склянки
Рослинна олія
Полуниця - 500 г
Чорниця - 240 г
Малина - 240 г
Полуничний йогурт - 340 г
Цукрова пудра
У мисці збийте яйця. По-черзі додайте молоко, цукор, борошно, збиваючи після кожного додавання, щоб не залишилося грудочок.
Обсмажте млинці на сковороді з обох сторін.
У мисці змішайте полуницю, чорницю та малину. Заправте йогуртом і перемішайте.
Начиніть млинці цією сумішшю. Зверху присипте цукровою пудрою. Прикрасьте отавшимися ягодами.
Немає коментарів:
Дописати коментар