Бутерброди з пастою з креветок
Інгредієнти:
Креветки, приготовані, очищені - 500 г
Сіль - 1/2 чайної ложки
Пучок свіжого кропу
Дрібно нарізану цибулю - 1/4 чайної ложки
Соус табаско - 1/4 чайної ложки
Майонез (на вибір) - 1/4 склянки
Багет або буханець будь-якого хліба
Приготування:
1. Очистіть, зніміть голову і хлостик з креветок. Викладіть в киплячу воду на 1-4 хвилини поки вони не порозовеют.
2. Всі інгредієнти крім хліба викладете в блендре і збийте до однорідної маси.
3. Нанесіть пасту на хліб. Подавайте зі свіжими огірками та помідорами.
Бутерброд
Інгредієнти:
Булочки - 4 шт
Сир - 4 шматки
Шинка - 4 шматки
Бутерброд
Інгредієнти:
Булочки - 4 шт
Сир - 4 шматки
Шинка - 4 шматки
Художник Tibi Tibi Neuspiel створив серію історичних портретів з бутербродовПодписывайся на паблік http://vk.com/kulinariavkusno
Студентський Бутерброд за 1 хвилину!
Інгредієнти:
1. Хліб - 1 шматок
2. Ковбаса - 1 шматок
Незвичайний і смачний бутерброд
Інгредієнти:
• тоненькі шматочки шинки або копчене м'ясо;
• 8 шматочків білого тостового хліба;
• помидорка;
• 4 яйця;
• сіль, перець.
Приготування:
Помідори нарізати часточками. У 4 шматків хліба прибрати м'якуш. Цілі викласти на деко, на них шинку, зверху обідки хліба без м'якушки. У дірочки викласти помідори і залити яйцем. Посолити поперчити і в духовку - запікати на 180 градусів - 20-25 хвилин.
Хрусткі бутерброди з моцарелою і копченим лососем (кростіні)
Інгредієнти:
Копчений лосось
Свіжа моцарелла
Свіжий багет
Оливкова олія - 1 столова ложка
Мед - 1 чайна ложка
Соєвий соус - 2 чайних ложки
Часниковий порошок - 1 чайна ложка
Зелена цибуля - 2 столових ложки
Приготування:
1. Хліб наріжте і змастіть його оливковою олією. Обсмажте в духовці до хрусткої скоринки. На кожен шматок багета викладіть слайс моцарели і лосося (розмір на Ваш розсуд).
2. У мисці змішайте мед, соєвий соус і часниковий порошок.
3. Збризніть цією сумішшю кожен бутерброд, присипте нарізаним зеленим цибулею і подавайте.
Бутерброди "сонечка"
Приготування:
1. Відокремити червону рибу від кісток і шкірки, нарізати тонкими скибочками.
2. Взяти батон, розрізати кожен нарізаний скибочку батона навпіл.
3. Змастити вершковим маслом кожну половинку скибочки.
4. Зверху покласти шматочок червоної риби.
5. Взяти помідори, розрізати їх навпіл. Кожну половинку надрізати не до кінця, так, щоб вийшли крильця боже корівки.
6. Зробити голову у сонечка з допомогою маслини, розрізаної навпіл.
7. Цятки для сонечка зробити з допомогою дрібно рубаних шматочків маслин.
8. Покласти сонечок на червону риби і прикрасити гілочкою петрушки!Смачно і красиво! Особливо дивує гостей!
БУТЕРБРОДИ "СОНЕЧКА"
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Вам знадобиться:
Батон нарізний
Червона риба (лосось, форель, горубша, сьомга)
Масло вершкове
Помідори
Маслини без кісточок
Петрушка
Приготування:
1. Відокремити червону рибу від кісток і шкірки, нарізати тонкими скибочками.
2. Взяти батон, розрізати кожен нарізаний скибочку батона навпіл.
3. Змастити вершковим маслом кожну половинку скибочки.
4. Зверху покласти шматочок червоної риби.
5. Взяти помідори, розрізати їх навпіл. Кожну половинку надрізати не до кінця, так, щоб вийшли крильця боже корівки.
6. Зробити голову у сонечка з допомогою маслини, розрізаної навпіл.
7. Цятки для сонечка зробити з допомогою мелкорубленых шматочків маслин.
8. Покласти сонечок на червону риби і прикрасити гілочкою петрушки! Смачно і красиво! Особливо дивує гостей!
Незвичайний і смачний бутерброд
Інгредієнти:
• тоненькі шматочки шинки або копчене м'ясо;
• 8 шматочків білого тостового хліба;
• помидорка;
• 4 яйця;
• сіль, перець.
Помідори нарізати часточками. У 4 шматків хліба прибрати м'якуш. Цілі викласти на деко, на них шинку, зверху обідки хліба без м'якушки. У дірочки викласти помідори і залити яйцем. Посолити поперчити і в духовку - запікати на 180 градусів - 20-25 хвилин.
І оригінальний сніданок готовий!
Немає коментарів:
Дописати коментар