вівторок, 9 липня 2013 р.

Гуляш по віденськи

Гуляш по віденськи



Продукти:
свинина 1 кг
цибуля репчпатый 1 кг
2 шт. болгарського перцю
1 головка часнику
3 ст. ложки томатної пасти (якщо хороша, якщо не дуже то більше)
оцет
сіль, перець, зелень

Приготування:

Цибулю очистити і нарізати невеликими кубиками.

У каструлю (чим будете готувати) налити олію, розігріти і викласти цибулю обсмажити до прозорості, постійно помішуючи.

М'ясо нарізати невеликими шматочками, додати до цибулі, готувати помішуючи періодично хвилин 15.

Додати в каструлю води, довести до кипіння, накрити кришкою і зменшити вогонь - нехай постоїть 1-1,5 ч.

Готуємо заправку:

Перець нарізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді, додати трохи оцту

Очистити часник і дрібно порубати.

Додати до перцю томатну пасту, обсмажити, додати часник, обсмажити хвилин 5.

Додати обжарку в гуляш, посолити, поперчити, додати зелень, перемішати і згасити ще хвилин 30.
Гуляш по віденськи



"Гуляш із яловичини"



Інгредієнти:

- 500 г картоплі
- 200 г моркви
- 4 ч.л. паприки
- 150 г помідорів
- 1 ч.л. солі
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 1 червоний солодкий перчик
- 600 з яловичини
- 4 зубчики часнику

Приготування:

1. Нарізаємо дрібно цибулю і потім обсмажуємо його на сковороді, поки не з'явиться золотистий колір.
2. Тепер додаємо сюди паприку. Все ретельно перемішуємо для рівномірного з'єднання з жиром.
3. Через кілька хвилин додаємо м'ясо (м'ясо порізане великими кубиками), перчимо і солимо. Всі разом обсмажуємо на сильному вогні. Після додаємо трохи води і закриваємо кришкою. Тушкуємо приблизно годину. Нарізаємо солодкий перець і моркву.
4. В гуляш додаємо помідори, перець, часник і моркву, доливаємо гарячу воду і готуємо далі. Після все перемішуємо і готуємо ще хвилин 15.
5. Коли вже м'ясо стає м'яким гуляш кладемо картоплю (нарізати крупно).
6. Після того як картопля буде готовий, вимикаємо вогонь. Страви з закритою кришкою даємо трохи настоятися.
"Гуляш із яловичини"






Гуляш.



Гуляш відноситься до категорії густих супів. Спочатку суп з різними добавками був традиційною їжею угорських пастухів і готувався в казанах на багатті.

Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій: 4-6
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_супы #из_свинины

Вам буде потрібно:

Оливкова олія - 2 столові ложки
Цибуля - 2 шт
Зубок часнику - 4 шт
Свиняча нога, порізана кубиками - 900 г
Червоний перець запашний - 3 чайні ложки
Сіль - 2 чайні ложки
Вода - 1,3 л
Томатна паста - 2 столові ложки
Сухий майорам - 3 чайні ложки
Кмин мелений - 2 чайні ложки
Мелений чорний перець - 1/2 чайної ложки
Картопля - 3 шт

Як готувати:

1. Налийте масло у велику каструлю, підігрійте.

2. Дрібно нарізаємо цибулю (знадобиться багато цибулі) і додайте на сковороду. Підсмажте, поки він не стане м'яким.

3. Почистіть і наріжте часник. Додайте часник в каструлю і обсмажте протягом ще 2-х хвилин.

4. Нарізане м'ясо, додайте в каструлю і обсмажте.

5. Обсмажуєте поки воно не змінить колір з усіх боків.

6. Додайте духмяний перець і трохи солі.

7. Потім додайте воду, перемішайте, доведіть до кипіння.

8. Додайте в каструлю спеції: томатну пасту, майорам, кмин і чорний перець, перемішуємо.

9. Варіть приблизно годину (гуляш при цьому помірно кипить). За 40 хвилин до готовності додайте очищений і нарізаний картопля.

Приємного апетиту!
Гуляш.



Гуляш з яловичини



Інгредієнти:
- Картопля - 500 Грам
- Морква - 200 Грам
- Паприка - 4 Чайна ложка
- Помідори - 150 Грам
- сіль - 1/2 Чайної ложки
- Ріпчаста цибуля - 1 Шт.
- Перець червоний солодкий - 1 Шт.
- Яловичина - 600 Грам
- Смалець - 40 Грам
- Часник - 4 Шт.

Приготування:

1. Нарізаємо дрібно цибулю і потім обсмажуємо його на сковороді, поки не з'явиться золотистий колір.

2. Тепер додаємо сюди паприку. Все ретельно перемішуємо для рівномірного з'єднання з жиром.

3. Через кілька хвилин додаємо м'ясо (м'ясо порізане великими кубиками), перчимо і солимо. Всі разом обсмажуємо на сильному вогні. Після додаємо трохи води і закриваємо кришкою. Тушкуємо приблизно годину. Нарізаємо солодкий перець і моркву.

4. В гуляш додаємо помідори, перець, часник і моркву, доливаємо гарячу воду і готуємо далі. Після все перемішуємо і готуємо ще хвилин 15.

5. Коли вже м'ясо стає м'яким гуляш кладемо картоплю (нарізати крупно).

6. Після того як картопля буде готовий, вимикаємо вогонь. Страви з закритою кришкою даємо трохи настоятися.
Гуляш з яловичини






Гуляш з яловичини



Інгредієнти:

- Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
- Смалець 40 г
- Паприка мелена 4 ч.л.
- Яловичина духова 600 г
- Сіль морська 1 ч.л.
- Перець чорний мелений ½ ч.л.
- Морква 200 г
- Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
- Помідори червоні 150 г
- Часник часточки 4 шт.
- Картопля 500 г

Справжній угорський гуляш - щось на зразок густого м'ясного супу, красивого насиченого кольору, обов'язково з паприкою, великою кількістю м'яса і овочами.



Гуляш по-угорськи



Цибуля ріпчаста 1.0 шт
Паприка 4.0 ч.л
Сіль морська 1.0 ч.л
Морква 200.0 р
Помідори червоні 150.0 р
Картопля 500.0 г
Смалець 40.0 г
Яловичина духова 600.0 р
Перець чорний мелений 5.0 г
Перець солодкий
червоний 1.0 шт
Часник часточки 4.0 шт






Гуляш



Інгредієнти:

Оливкова олія - 2 столові ложки
Цибуля - 2 шт
Зубок часнику - 4 шт
Свиняча нога, порізана кубиками - 900 г
Червоний перець запашний - 3 чайні ложки
Сіль - 2 чайні ложки
Вода - 1,3 л
Томатна паста - 2 столові ложки
Сухий майорам - 3 чайні ложки
Кмин мелений - 2 чайні ложки
Мелений чорний перець - 1/2 чайної ложки
Картопля - 3 шт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика