Заварні млинці на молоці
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Приготування:
Тісто:
1. Півлітра молока
2. 2 яйця збити віночком
3. Додати 1 ч.л. розпушувача і борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки
4. Потім вилити 1 склянку окропу, перемішати.
5. Додати 7 ст.л. рослинного масла.
Тісто готове!
6. Смажити як зазвичай, на розпеченій сковороді з двох сторін
Млинці на мінеральній воді.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Склад:
- вода мінеральна "Боржомі" - 0,5 л.
- цукор - 3 ч. л.
- сіль - 1 ч. л.
- масло рослинне - 2 ст. л.
- борошно до густоти сметани
Приготування:
З'єднати мінеральну воду, цукор, сіль і рослинне масло. Перемішати. Поступово всипати борошно. Тісто повинно бути густе, як сметана.
Перемішати.
Випікати на тефлоновій сковороді.
Заварні млинці на молоці за 5 хвилин
_________________________________________
Інгредієнти:
- 1/2 літра молока
- 2 яйця збити віночком
- Додати 1 ч.л. розпушувача і борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки
- Потім вилити 1 склянку окропу, перемішати.
- Додати 7 ст.л. рослинного масла.
Тісто готове!
Приготування:
1. Смажити як зазвичай, на розпеченій сковороді з двох сторін
Бабусині млинці на манці.
__________________________________________
1 л. теплого молока,2 склянки манної крупи,4 яйця,сіль,цукор за смаком,сухі дріжджі 2 ч.л,борошно-робимо густе тесто.Поставим на тепле місце,коли підніметься вже перед випічкою ,додаю кефір +сода 1ч.л і готово(Кефіру з содою додавати близько склянки,але ви подивіться на густоту.Если у вас рідке тісто можна і менше,наприклад підлогу стакана.Тесто повинно бути не рідке.
Млинці з медом
Інгредієнти:
2 склянки вершків
200 гр. вершкового масла
5-6 жовтків яєць
1 склянка цукру
3-4 склянки борошна
мед
Приготування:
1. Яєчні жовтки розтерти з цукром і додати їх в трохи розтоплене масло, розмішати.
2. Борошно розвести вершками. Вершки збити і довести до кипіння, постійно помішуючи. Остудити і все ще раз розмішати.
3. З'єднати розтерті жовтки і збиті вершки. Випікати звичайним способом.
4. При подачі залити медом млинці
Приємного апетиту!
Млинці з медом
Інгредієнти:
2 склянки вершків
200 гр. вершкового масла
5-6 жовтків яєць
1 склянка цукру
3-4 склянки борошна
мед
Приготування:
1. Яєчні жовтки розтерти з цукром і додати їх в трохи розтоплене масло, розмішати.
2. Борошно розвести вершками. Вершки збити і довести до кипіння, постійно помішуючи. Остудити і все ще раз розмішати.
3. З'єднати розтерті жовтки і збиті вершки. Випікати звичайним способом.
4. При подачі залити медом млинці
Приємного апетиту!
Гарбузове млинці до сніданку
Інгредієнти:
Борошно - ½ склянки
Цукор - 1 столова ложка
Розпушувач - 1 чайна ложка
Спеції (за смаком: імбир, кориця, гвоздика, мускатний горіх і т.д.) - ½ чайної ложки
Сіль - ¼ чайної ложки
Знежирене молоко - ½ склянки
Гарбузове пюре - ½ склянки
Велике яйце - 2 шт
Вершкове масло - 2 столових ложки
Ванілін - ½ чайної ложки
Приготування:
Борошно, цукор, розпушувач, спеції і сіль змішайте. В окремій мисці ретельно змішайте молоко, гарбузове пюре, яєчні жовтки, розтоплене вершкове масло і ванілін. Змішайте обидві суміші. В чаші для міксера окремо збийте білки до стійкої піни, а після введіть в основну масу. Нагрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте млинці з обох боків до золотисто-корчневой скоринки. Подавайте зі вершковим олією, сиропом, медом або улюбленим джемом.
Приємного апетиту!
Млинці песто з шинкою
Інгредієнти:
Борошно - 60 г
Песто - 70 г
Яйце - 1 шт
Молоко - ½ склянки
Шинка
Тертий сир
Авокадо
Приготування:
Змішайте молок, борошно, песто, яйце до однорідної маси. Обсмажте млинці на середньому вогні з обох сторін. Викладіть на одну половинку млинця тертий сир, шинку і шматочок авокадо. Скрутіть і подавайте.
Немає коментарів:
Дописати коментар