субота, 6 липня 2013 р.

Запечений молода картопля з беконом і овочами

Запечений молода картопля з беконом і овочами



Інгредієнти:

- картопля
- молодий кабачок
- жовтий болгарський перець
- цибуля порей
- бекон
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець, орегано, майоран

Приготування:

Картоплю нарізати тонкими слайсами, кабачок кружечками, товщиною в пів сантиметра, порей нашаткувати, болгарський перець теж нашаткувати довгими пір'ям.
Форму змастити оливковою олією, першим шаром викласти картоплю, трохи посолити поперчити, викласти ще один шар картоплі, знову посолити і поперчити, потім зверху шар кабачків

#выпечка@bon.appetit
#горячее@bon.appetit
Запечений молода картопля з беконом і овочами
Запечений молода картопля з беконом і овочами
Запечений молода картопля з беконом і овочами
Запечений молода картопля з беконом і овочами
Запечений молода картопля з беконом і овочами



Гострі картопляні часточки до пива



Інгредієнти:
1 кг картофеля3 ст.л. рослинного масла
2 ч.л. меленої солодкої паприки
1/8 ч.л. кайенского перцю
сіль
Приготування:
1. Картоплю нарізаємо часточками - кожну картоплину на 8 частин.
2. У мисці змішуємо масло, сіль і спеції.
3. Кладемо картоплю в миску, туди ж виливаємо масляну суміш. Перемішуємо, щоб спеції рівномірно покрили кожну картоплину.
4. Кладемо картоплю на деко зрізами вниз. Ставимо в розігріту до 230 градусів духовку і запікаємо близько 25 хвилин. Потім виймаємо, перевертаємо часточки на іншу сторону і печемо ще 25-30 хвилин, до готовності картоплі. Подаємо відразу ж з соусом.

#закуски@bon.appetit
Гострі картопляні часточки до пива






Запечена картопля



Інгредієнти:

Картопля - 2 кг
Масло вершкове - 100 гр
Сметана - 300 гр
Сир чеддер - 250 гр
Бекон - 200 гр
Сіль - 1 чайна ложка
Чорний перець - за смаком
Молоко - 1/2 склянки
Зелена цибуля - 3 шт

Приготування:

1. Додати вершкове масло дрібно порізаний і підсмажений бекон. Додати сметану і добре перемішати.
2. Картоплю запекти в духовці. Розрізати запечена картопля уздовж.
3. Вибрати з картоплі ложкою м'якоть.
4. Картопля розтерти з маслом і беконом. Посолити,поперчити.
5. Додати молоко і тертий сир. Всипати дрібно порізану зелену цибулю.
6. Добре перемішати. Нафарширувати картоплю.
7. Викласти картоплю на деко. Викласти на картоплю тертий сир. Запікати в духовці 15-20 хвилин.



Картопля фрі в духовці



Інгредієнти:

- 1 кг картоплі
- 1 ч.л рослинного масла
- 1 ч.л. солі
- 1 щіпка червоного меленого перцю

Приготування:

1. Попередньо розігрійте духовку до 230 С. Очистіть картоплю і наріжте невеликими брусочками.
2. У великій ємності перемішайте картоплю з олією, сіллю і меленим перцем. Розкладіть на деку.
3. Запікайте протягом 30 хвилин у попередньо розігрітій духовці, поки картопля не стане ніжним і не підрум'яниться.

#горячее@bon.appetit
Картопля фрі в духовці






Картопля в пакеті. Дуже просто і дуже смачно !



Інгредієнти:

1 кг дрібного картоплі, 2-3 ст. ложки оливкової олії, 2 зубчики часнику, зелень кропу, прянощі, сіль - за смаком.

Приготування:

Картоплю миємо й чистимо, обсушуємо паперовим рушником, наколюємо дерев'яною зубочисткою у кількох місцях. У миску вливаємо олію, додаємо часник, пропущений через землянку, сіль, прянощі і дрібно нарізану зелень кропу. Отриманою сумішшю поливаємо картоплю і перемішуємо. Перекладаємо картоплю в пакет для запікання, зав'язуємо, робимо прокол голкою. Запікаємо в духовці при 200 градусах близько години, поки картопля повністю не стане м'яким.

#горячее@bon.appetit
Картопля в пакеті. Дуже просто і дуже смачно !



Бюджетна картопляна запіканка з сайрою



Інгредієнти:

250 гр не жирної сметани
250 гр майонезу
1 щіпка соди (не гасити)
6 ст.л. борошна
6 шт. невеликого картоплі, почистити, натерти на крупній тертці
1 цибулина, дрібно порізати
1 банку (240 гр) консервів сайри, розім'яти виделкою
Сіль і перець за смаком

Приготування:

1) Розігріти духовку до 170˚ C
2) Змішати сметану, майонез, борошно і соду, сіль і перець за смаком, до отримання однорідного тіста. Рідкий як на оладки. Я це зробила в кухонному комбайні.
3) Половину тіста викласти в жаротривку форму. Наверх викласти картоплю, посолити і поперчити за смаком, зверху викласти цибулю і рівномірно розподілити рибні консерви.
4) Вилити зверху тісто і рівномірно розподілити по всій поверхні. Поставити запіканку в духовку і пекти 40-50 хвилин. Запіканка повинна добре зарум'яниться зверху.
Приємного Вам апетиту!

Автор рецепта - Victoria Popin (vk.com/picantecooking)






Свинина, запечена «гармошкою», з картопляними «грибочками»



Інгредієнти:

- 500 г свинини (найкраще корейки)
- 200 г сиру
- 2 помідори
- 3 зубчики часнику
- сіль, перець

Приготування:

1. Сир порізати пластинами завтовшки 3-4 мм Помідори порізати кружальцями. Часник порізати пластинками. У шматку свинини зробити надрізи (не доходячи до кінця) з відстанню між ними близько 1 див. Свинину посолити, поперчити (в надрезах теж). У надрізи покласти скибочку сиру, скибочка помідора, часник.
2. Загорнути свинину у фольгу, покласти на деко, поставити в духовку. Запікати при температурі 180 гр.С протягом години.
3. Картопляні грибочки. Краще взяти маленькі картоплини, ретельно помити, обсушити. Зробити круговий глибокий надріз приблизно посередині по всій окружності картоплини. Одна частина з шкіркою буде капелюшком, а іншу частину потрібно сформувати ножем у вигляді ніжки, зрізати все зайве.
4. Потім грибочки змастити олією, посолити. Ніжки грибів, для ефекту, можна обваляти в якихось сухих травках ( хмелі-сунелі, трави італійської кухні) і запекти в духовці.
А можна нижню частину ніжки зрізати так, щоб грибочок можна було поставити.
2-й варіант приготування грибів:
відварити цілі картоплини в мундирі до готовності.
Дати їм охолонути, потім вирізати з них грибочки і обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки.

#горячее@bon.appetit
Свинина, запечена «гармошкою», з картопляними «грибочками»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика