четвер, 4 липня 2013 р.

Млинці

Млинці



Інгредієнти:

Яйце - 1 шт
Борошно - 1 склянка
Пахта - 1 стакан
Цукор - 2 столових ложки
Розпушувач - 1 столова ложка
Сіль - 1 чайна ложка
Банан - 1-2 шт
Мюслі - ½ склянки



Млинці з червоною рибою



Інгредієнти:

млинці
будь-яка червона риба солена
вершковий сир
свіжий огірок
свіжа зелень

Приготування:

Млинці ви можете приготувати ось за цим рецептом, вони виходять тоненькі і ніжні.
Рибку нарізати тонкими шматочками, також вчинити з огірком.
Беремо млинець викладаємо трохи вершкового сиру, зверху кладемо рибу і огірочок, за бажанням додаємо гілочку кропу.
Загорнути млинець можна як завгодно, хоч конвертиком, хоч трубочкою. Смачно в будь-якому разі.
Приємного апетиту!
Млинці з червоною рибою



Бананово-вівсяні млинці без борошна з чорничним сиропом



Інгредієнти:
3 яйця
2/3 склянки молока
2 середніх стиглих банана
1,5 склянки вівсяних пластівців
2 столових ложки вершкового масла, розтопити
1 чайна ложка екстракту ванілі
сік 1 лимона
1 чайна ложка соди
1 чайна ложка солі

Приготування:
у блендері збийте всі інгредієнти на високій швидкості близько 2-3 хвилин. На розпеченій сковороді обсмажте на вершковому маслі невеликі порції тестас обох боків до золотисто-коричневої скоринки на середньому вогні (по 3 хвилини на кожну сторону). Подавайте з чорничним соусом (рецепт нижче).

Чорничний сироп:
1 склянку меду
2 склянки замороженої чорниці

Приготування:
У каструльці змішайте мед з 1 склянкою чорниці і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і варіть близько 10-15 хвилин. Зменшіть вогонь до середнього і продовжуйте готувати до загустіння ще 5-10 хвилин. Додайте другий склянка чорниці, зніміть з вогню, перемішайте і злегка остудіть. Подавайте теплим.
Бананово-вівсяні млинці без борошна з чорничним сиропом
Бананово-вівсяні млинці без борошна з чорничним сиропом






Млинці на молоці



Інгредієнти:

2 яйця
1 ст.л. цукру
щіпка солі
1 ст. молока
1 ст. борошна
1 ст. л. рослинного масла

Приготування:

Яйця гарненько збити з цукром і сіллю, влити молоко і додати борошно, в самому кінці змішування додаємо рослинне масло.
Якщо тісто вам здається густуватим домішайте трохи молока або води.
Випікати на дуже добре розігрітій сковороді.
Приємного апетиту!
Млинці на молоці



Гречані млинці. Млинна суміш.



Інгредієнти:
Суміш для млинців:
Борошно гречана - 2 склянки
Борошно рисова - 2 склянки
Борошно пшеничне - 1 1/2 склянки
Цукор - 1/2 склянки
Лляне насіння - 2 столових ложки
Сода - 2 чайних ложки
Розпушувач - 1 1/2 чайних ложки
Сіль - 1 1 / 2 чайних ложки

Гречані млинці

Інгредієнти:
Яйце - 2 шт
Звичайний несолодкий йогурт - 1/2 склянки
Апельсин (сік) - 3/4 склянки
Оливкова масло або топлене вершкове - 2 столові ложки
Ванілін - 1 чайна ложка
Млинна суміш - 1 1/2 склянки
Молоко - 2-3 столових ложки






Млинці зі шпинатом



Інгредієнти:
Свіжий шпинат - 200 г
Насіння ності - 3 столових ложки (можна замінити 7 столовими ложками олії)
Вода - 1/2 склянки (використовуючи масло, вода не потрібна)
Борошно рисова - 2/3 склянки

Приготування:

Насіння ності замочіть у воді, щоб утворився гель. Збийте зі шпинатом в комбайні. Додайте борошно і змішайте збийте до однорідної маси.

Ополоником зачерпніть тіста і вилийте на розігріту сковороду. Обсмажте млинці з обох сторін.



Морквяно-кокосові млинці



Інгредієнти:
1 склянка борошна
2 столових ложки цукру
1/4 склянки кокосової стружки
1,5 чайної ложки розпушувача
1 стакан молока
1 столова ложка розтопленого вершкового масла
1/2 склянки тертої моркви
1 чайна ложка ваніліну
2 столових ложки рубаних волоських горіхів або пеканов

Приготування:
Змішайте борошно, цукор, розпушувач, сіль і 2 столових ложки кокоса. Влийте молоко, масло, ванілін. Все перемішайте і додайте моркву і залиште тісто на 5 хвилин поки сковорода розігрівається.
Обсмажте невеликі млинці з обох боків до золотисто-коричневої скоринки. Кожен млинець присипте горіхами і потім тільки перевертайте.
Подавайте зі вершковим олією, кокосовою стружкою і теплим кленовим сиропом або медом.

#завтрак@bon.appetit
Морквяно-кокосові млинці
Морквяно-кокосові млинці
Морквяно-кокосові млинці
Морквяно-кокосові млинці
Морквяно-кокосові млинці
Морквяно-кокосові млинці
Морквяно-кокосові млинці
Морквяно-кокосові млинці






Млинці-сніжинки



Інгредієнти:
2 яйця
1 склянку кефіру
2 столових ложки рослинного масла
3 чайних ложки цукру
1 чайна экстакта ванілі
1/4 чайної ложки соди
1 1/2 чайної ложки розпушувача
1 склянка борошна
1/4 чайної ложки солі
1 чайна ложка какао

Приготування:
1. Всі інгредієнти, крім какао, змішайте і збийте до однорідної маси. Залиште хвилин на 5 настоятися.
2. Третину тесту відлийте в іншу миску, в яку додайте какао. Перемішайте.
3. Спечіть млинці на змащеній маслом сковороді до золотисто-коричневої скоринки з обох сторін.
4. Формочкою для печива виріжте сніжинки. Поміняйте місцями шоколадні і ванільні сніжинки для краси. Змастіть вершковим маслом млинці і присипте цукровою пудрою.

#завтрак@bon.appetit
Млинці-сніжинки
Млинці-сніжинки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика