Млинці
Інгредієнти:
Яйце - 1 шт
Борошно - 1 склянка
Пахта - 1 стакан
Цукор - 2 столових ложки
Розпушувач - 1 столова ложка
Сіль - 1 чайна ложка
Банан - 1-2 шт
Мюслі - ½ склянки
Млинці з червоною рибою
Інгредієнти:
млинці
будь-яка червона риба солена
вершковий сир
свіжий огірок
свіжа зелень
Приготування:
Млинці ви можете приготувати ось за цим рецептом, вони виходять тоненькі і ніжні.
Рибку нарізати тонкими шматочками, також вчинити з огірком.
Беремо млинець викладаємо трохи вершкового сиру, зверху кладемо рибу і огірочок, за бажанням додаємо гілочку кропу.
Загорнути млинець можна як завгодно, хоч конвертиком, хоч трубочкою. Смачно в будь-якому разі.
Приємного апетиту!
Бананово-вівсяні млинці без борошна з чорничним сиропом
Інгредієнти:
3 яйця
2/3 склянки молока
2 середніх стиглих банана
1,5 склянки вівсяних пластівців
2 столових ложки вершкового масла, розтопити
1 чайна ложка екстракту ванілі
сік 1 лимона
1 чайна ложка соди
1 чайна ложка солі
Приготування:
у блендері збийте всі інгредієнти на високій швидкості близько 2-3 хвилин. На розпеченій сковороді обсмажте на вершковому маслі невеликі порції тестас обох боків до золотисто-коричневої скоринки на середньому вогні (по 3 хвилини на кожну сторону). Подавайте з чорничним соусом (рецепт нижче).
Чорничний сироп:
1 склянку меду
2 склянки замороженої чорниці
Приготування:
У каструльці змішайте мед з 1 склянкою чорниці і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і варіть близько 10-15 хвилин. Зменшіть вогонь до середнього і продовжуйте готувати до загустіння ще 5-10 хвилин. Додайте другий склянка чорниці, зніміть з вогню, перемішайте і злегка остудіть. Подавайте теплим.
Млинці на молоці
Інгредієнти:
2 яйця
1 ст.л. цукру
щіпка солі
1 ст. молока
1 ст. борошна
1 ст. л. рослинного масла
Приготування:
Яйця гарненько збити з цукром і сіллю, влити молоко і додати борошно, в самому кінці змішування додаємо рослинне масло.
Якщо тісто вам здається густуватим домішайте трохи молока або води.
Випікати на дуже добре розігрітій сковороді.
Приємного апетиту!
Гречані млинці. Млинна суміш.
Інгредієнти:
Суміш для млинців:
Борошно гречана - 2 склянки
Борошно рисова - 2 склянки
Борошно пшеничне - 1 1/2 склянки
Цукор - 1/2 склянки
Лляне насіння - 2 столових ложки
Сода - 2 чайних ложки
Розпушувач - 1 1/2 чайних ложки
Сіль - 1 1 / 2 чайних ложки
Гречані млинці
Інгредієнти:
Яйце - 2 шт
Звичайний несолодкий йогурт - 1/2 склянки
Апельсин (сік) - 3/4 склянки
Оливкова масло або топлене вершкове - 2 столові ложки
Ванілін - 1 чайна ложка
Млинна суміш - 1 1/2 склянки
Молоко - 2-3 столових ложки
Млинці зі шпинатом
Інгредієнти:
Свіжий шпинат - 200 г
Насіння ності - 3 столових ложки (можна замінити 7 столовими ложками олії)
Вода - 1/2 склянки (використовуючи масло, вода не потрібна)
Борошно рисова - 2/3 склянки
Приготування:
Насіння ності замочіть у воді, щоб утворився гель. Збийте зі шпинатом в комбайні. Додайте борошно і змішайте збийте до однорідної маси.
Ополоником зачерпніть тіста і вилийте на розігріту сковороду. Обсмажте млинці з обох сторін.
Морквяно-кокосові млинці
Інгредієнти:
1 склянка борошна
2 столових ложки цукру
1/4 склянки кокосової стружки
1,5 чайної ложки розпушувача
1 стакан молока
1 столова ложка розтопленого вершкового масла
1/2 склянки тертої моркви
1 чайна ложка ваніліну
2 столових ложки рубаних волоських горіхів або пеканов
Приготування:
Змішайте борошно, цукор, розпушувач, сіль і 2 столових ложки кокоса. Влийте молоко, масло, ванілін. Все перемішайте і додайте моркву і залиште тісто на 5 хвилин поки сковорода розігрівається.
Обсмажте невеликі млинці з обох боків до золотисто-коричневої скоринки. Кожен млинець присипте горіхами і потім тільки перевертайте.
Подавайте зі вершковим олією, кокосовою стружкою і теплим кленовим сиропом або медом.
#завтрак@bon.appetit
Млинці-сніжинки
Інгредієнти:
2 яйця
1 склянку кефіру
2 столових ложки рослинного масла
3 чайних ложки цукру
1 чайна экстакта ванілі
1/4 чайної ложки соди
1 1/2 чайної ложки розпушувача
1 склянка борошна
1/4 чайної ложки солі
1 чайна ложка какао
Приготування:
1. Всі інгредієнти, крім какао, змішайте і збийте до однорідної маси. Залиште хвилин на 5 настоятися.
2. Третину тесту відлийте в іншу миску, в яку додайте какао. Перемішайте.
3. Спечіть млинці на змащеній маслом сковороді до золотисто-коричневої скоринки з обох сторін.
4. Формочкою для печива виріжте сніжинки. Поміняйте місцями шоколадні і ванільні сніжинки для краси. Змастіть вершковим маслом млинці і присипте цукровою пудрою.
#завтрак@bon.appetit
Немає коментарів:
Дописати коментар