четвер, 11 липня 2013 р.

Солодка колбаска.Очень швидко!

Солодка колбаска.Очень швидко!



Дуже просто готується, до чаю підійде.
Нам потрібно 0.5 кг солодкої соломки,
розкладаємо її на папір для випічки смазаную вершковим маслом,
Показати повністю..
на водяній бані розтоплюємо 100гр вершкового масла, 0.5 кг цукерок " Корівка(переламати навпіл щоб швидше разплавлялись), розплавляємо до однорідної маси,
гарячу масу виливаємо на соломку,
розрівнюємо ложкою так, щоб краю були підведені,
за допомогою паперу згортаємо рулетом,
загортаємо в папір і пакет, і ставимо у холодильник,
ріжемо кружечками, якщо хочеться щоб рулет був би темніше можна додати какао.
Солодка колбаска.Очень швидко!



Солодка колбаска.Очень швидко!



Дуже просто готується, до чаю підійде.
Нам потрібно 0.5 кг солодкої соломки,
розкладаємо її на папір для випічки, смазаную вершковим маслом, на водяній бані розтоплюємо 100 г вершкового масла, 0.5 кг цукерок " Корівка(переламати навпіл, щоб швидше разплавлялись), розплавляємо до однорідної маси,
гарячу масу виливаємо на соломку,
розрівнюємо ложкою так, щоб краї були підведені,
за допомогою паперу згортаємо рулетом,
загортаємо в папір і пакет, і ставимо у холодильник,
ріжемо кружечками, якщо хочеться, щоб рулет був би темніше, можна додати какао.
Солодка колбаска.Очень швидко!



Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами



Подавати таке блюдо смачно зі свіжим, теплим хлібом, часточкою лимона і за бажанням січеною петрушкою.

Час приготування: 45 хвилин
Порцій: 4-6
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #из_фасоли

Вам буде потрібно:

- Квасоля біла - суха або консервована - 400г.
- солодкий червоний перець - 1 великий або 2 поменше.
- копчені ковбаски - 5-8 шт. В залежності від розміру.
- паприка - 1 ч.л.
- 2 середні цибулини
- невелика частина цибулі порею.
- помідори черрі - 8-10шт або звичайні середні помідори у власному соку. У цьому рецепті були і ті і ті. Черрі можна залишити в шкірці, з звичайних помідорів шкірку краще зняти.
- часник -2 зубки
- щіпка кориандра.Можно розтерти в долонях або скористатися ступкою.
*Опціонально можна взяти трохи в'яленого м'яса типу хамона, бекону або прошутто і додати його до готового блюда. Воно додасть страві свій, цікавий присмак.

Як готувати:

1. Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Копчені ковбаски нарізати кружальцями або навскоси.

2. Великі помідори очистити від шкірки, помідори черрі припустимо залишити в шкірці.

3. У солодкого перцю видалити насіння і мембрани і нарізати на невеликі кубики.

4. У сковороді розігріти олію і обсмажити на невеликому вогні цибуля ріпчаста і порей ,часник та ковбаски.

5. Коли цибуля злегка пожрумянится, сковороду зняти з вогню і додати паприку. Перемішати і знову повернути на вогонь.

6. Додати в сковороду помідори (якщо вони були разом з соком, то можна додати трохи) і солодкий перець. Перемішати і тушкувати 5 хвилин. Спробуйте, якщо помідори дали зайву кислоту, можна додати щіпку-дві цукру.

7. Додати квасолю, розтерті зерна коріандру. Тепер залишилося лише вирівняти страву за смаком на сіль і перець і готувати на повільному вогні ще 5-10 хвилин.

Автор рецепта - Брахман з Одеси

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - ми навчимо Вас готувати
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами






 Ковбаска в паніровці Ковбаска в паніровці



Інгредієнти:

Ковбаса варена (добре підходить докторська)
Сир твердий

Паніровка:
Яйце збити з сіллю
Борошно для панірування

Приготування:

Сир порізати тонкими скибочками, ковбасу також порізати скибочками. На шматочок сиру кладемо шматочок ковбаси,потім знову сир, ковбаса,сир. Паніруємо в борошні,потім в яйці,знову в муці і яйці. Смажити на гарячій сковорідці.

#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
 Ковбаска в паніровці
 Ковбаска в паніровці
 Ковбаска в паніровці
 Ковбаска в паніровці
 Ковбаска в паніровці
 Ковбаска в паніровці
 Ковбаска в паніровці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика