Бутербродики з рибкою
Інгредієнти:
- 4 зернові хлібці
- 4 яйця
- 2 свіжих огірка
- 180 гр філе-шматочки горбуші
- майонез
Приготування:
1. Яйця відварити до готовності, очистити і дрібненько порізати. Додати майонез (за смаком), перемішати.
2. Свіжі огірки вимити, натерти їх на тертці для корейської моркви.
3. Збираємо бутербродики: хлібці злегка змастити майонезом, покласти шар огірків, на них викласти яйця, а зверху шматочки горбуші. Прикрасити за бажанням.
Гарячі бутерброди з помідорами та цибулею.
Інгредієнти:
Хліб - 2 скибочки
Помідор - 1 шт
Цибулина - 1 шт
Вершкове масло - 50 г
Тертий сир - 2 ст ложки
Сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
1. Змастити скибочки хліба з вершковим маслом, посипати тертим сиром, зверху покласти кружечки помідорів і цибулі. Посолити і поперчити за смаком, злегка збризкати рослинним маслом.
2. Запікати в духовці при температурі 200 градусів 10 хв
Приємного апетиту!
Бутерброд з яйцем і шинкою.
Інгредієнти:
Чорний хліб - 2 скибочки
Шинка - 2 зубчики
Яйце - 1 шт
Сир тертий - 1 ст. ложка
Листя зелені - за смаком
Сіль, перець - за смаком.
Спосіб приготування:
1. На одну скибку хліба викладаємо зелень, шинку і посипаємо тертим сиром, солимо і перчимо за смаком. Накриваємо другим скибочкою хліба, поверх розбиваємо яйце.
2. Запікаємо в духовці при температурі 200 градусів 10 хв.
Приємного апетиту!
Запікаємо бутерброди з рибними консервами.
Інгредієнти:
Рибні консерви - 1 банку,
Варене яйце - 4 шт,
Ріпчаста цибуля - 1 шт,
Сир - 200 г,
Часник - 3 зубчики,
Хліб,
Масло вершкове,
Олія рослинна,
Майонез,
Зелень,
Перець чорний мелений.
Етап 1 Готуємо начинку. Варені яйця натираємо на крупній тертці, задень моєму і рубаємо.
Етап 2 Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо.
Етап 3 Розігріваємо в сковороді олію, після чого в ньому обсмажуємо цибулю до тих пір, поки він не стане м'яким.
Етап 4 З консерви зливаємо повністю рідина, витягаємо великі кістки і розминаємо за допомогою виделки.
Етап 5 Далі з'єднуємо разом рибу, цибулю, яйця, подрібнений часник, зелень. Додаємо до всього цього перцю, майонез і все ретельно перемішуємо. Якщо хочете, додайте солі.
Етап 6 Нарізаємо хліб на шматочки, після чого кожен скибочку хліба змащуємо вершковим маслом і розкладаємо на деко, який заздалегідь був змазаний маслом.
Етап 7 Начинка накладається зверху кожного скибочки.
Етап 8 Бутерброди запікаються протягом 10 хвилин. Далі дістаємо деко, посипаємо бутерброди тертим сиром і ставимо назад в духовку на кілька хвилин.
Приємного апетиту!
17 варіантів приготувати заправку для бутербродів.
Для початку Вам потрібно нарізати французьку булку або батон на середні шматочки. Потім кожен шматочок змастити оливковою олією або розтопленим вершковим маслом. Нагріти духовку до 180 градусів, випікати шматочки хліба протягом 15 хвилин до золотистої скоринки.
Варіанти заправки бутербродів:
1. Французький варіант - тонко нарізати цибулю і обсмажити в олії. Викласти цибулю на тости разом з сиром брі та шматочками яблука.
2. Покласти на тости тонко нарізані скибочки яблука, посипати тертим сиром чеддер, запікати тости в духовці до розплавлення сиру.
3. Намазати скибочки хліба з вершковим маслом, покласти тонко нарізану шинку і корнішони.
4. Намазати шматочки французької булки журавлинним соусом, посипати морською сіллю і меленим перцем.
5. Обсмажити дрібно нарізаний кріп і родзинки в оливковій олії до м'якості, викласти на тости.
6. Покласти на хліб шматочки свіжих помідорів, посипати сіллю і поперчити.
7. Змішати тушковані боби з дрібно нарізаним зеленим чилі, намазати на тости, поперчити і покласти скибочку сиру, запікати в духовці до розплавлення сиру.
8. Змішати сметану і вершковий сир в рівних частинах, намазати тости, додати нарізаний ростбіф.
9. Спаржу нарізати навпіл, відварити аль данте, приправити сіллю. Викласти нарізане варене яйце на тости, зверху додати спаржу.
10. Нарізати свіжий шпинат, викласти на тости, додати дрібно нарізаний бекон і зварені круто яйця.
11. Покласти на тости листочки зеленого салату, зверху викласти салат Цезар, посипати тертим сиром Пармезан і прикрасити анчоусами.
12. Посипати тости з сиром Брі, зверху покласти тонко нарізану шинку, так само можна додати трохи гірчиці.
13. Викласти Маскарпоне на хліб, потім скибочку бекону і шматочки винограду.
14. Змішати вершковий сир з лимонною цедрою, промазати тости, покласти кілька ягід малини.
15. Намазати тости шоколадним горіховим кремом Nutella, поверх додати апельсиновий джем.
16. Обсмажити у вершковому маслі шматочки яблука до м'якості, викласти яблука на скибочки запеченого хліба, покрити тонко нарізаною шинкою.
17. Намазати хліб маслом, посипати арахісом, додати шматочки бананів і кілька крапель меду.
Бутерброди "сонечка"
Вам знадобиться:
Батон нарізний
Червона риба (лосось, форель, горубша, сьомга)
Масло вершкове
Помідори
Маслини без кісточок
Петрушка
Приготування:
1. Відокремити червону рибу від кісток і шкірки, нарізати тонкими скибочками.
2. Взяти батон, розрізати кожен нарізаний скибочку батона навпіл.
3. Змастити вершковим маслом кожну половинку скибочки.
4. Зверху покласти шматочок червоної риби.
5. Взяти помідори, розрізати їх навпіл. Кожну половинку надрізати не до кінця, так, щоб вийшли крильця боже корівки.
6. Зробити голову у сонечка з допомогою маслини, розрізаної навпіл.
7. Цятки для сонечка зробити з допомогою мелкорубленых шматочків маслин.
8. Покласти сонечок на червону риби і прикрасити гілочкою петрушки!Смачно і красиво! Особливо дивує гостей!
"Хрусткі бутерброди з моцарелою і копченим лососем (кростіні)"
Інгредієнти:
- копчений лосось
- свіжа моцарелла
- свіжий багет
- 1 ст.л.оливковое масло
- 1 ч.л. мед
- 2 ч.л. соєвий соус
- 1 ч.л. часниковий порошок
- 2 ст.л зелений лук.
Приготування:
1. Хліб наріжте і змастіть його оливковою олією.
2. Обсмажте в духовці до хрусткої скоринки.
3. На кожен шматок багета викладіть слайс моцарели і лосося.
4. У мисці змішайте мед, соєвий соус і часниковий порошок.
5. Збризніть цією сумішшю кожен бутерброд, присипте нарізаним зеленим цибулею і подавайте.
Немає коментарів:
Дописати коментар