неділя, 7 липня 2013 р.

Жюльєн в тарталетках

Жюльєн в тарталетках



Інгредієнти:
Грудка куряча (варена) - 400 г
Печериці (свіжі) - 400 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Сир (вершковий, не дуже твердный) - 300 г
Вершки (20%) - 500 мл
Борошно пшеничне - 2 ст. л.

Гриби, цибулю, грудку дрібно нарізати і обсмажити до випаровування зайвої рідини.
Додати вершки і повільно вводити борошно - щоб загусло
Розкласти по тарталеткам
Посипати зверху тертим сиром і запікати в духовці до утворення скоринки (хвилин 10 - 15 )
Жюльєн в тарталетках



Жюльєн у великих мушлях (конкильони).



Інгредієнти:
1 кур.грудка
400 гр. печериць
1 велика цибулина
100 гр. твердого сиру
3 ст.л. сметани

Приготування:
Начинка: тонкою соломкою ріжемо курку, цибулю, гриби. Цибулю спасерувати на оливковій або рослинному маслі до прозорості + м'ясо і через 4-5 хв + гриби + сіль + перець. Обсмажувати до випаровування вологи з грибів, додати сметану, тушкувати 5 хв. Начинка готова.

Приготування: Черепашки відварити, відкинути на друшляк і дати трохи охолонути, щоб в руки можна було взяти. Ложечкою беремо начинку і фаршируємо кожну мушлю, "вкриваючи" тертим сиром. Для зарум'янювання начинені черепашки ставимо в духовку.

Приємного апетиту!
Жюльєн у великих мушлях (конкильони).



Жюльєн в тарталетках



Інгредієнти:

Грудка куряча (варена) - 400 г
Печериці (свіжі) - 400 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Сир (вершковий, не дуже твердий) - 300 г
Вершки (20%) - 500 мл
Борошно пшеничне - 2 ст. л.

Приготування:

1. Гриби, цибулю, грудку дрібно нарізати і обсмажити до випаровування зайвої рідини.
2. Додати вершки і повільно вводити борошно - щоб загусло
3. Розкласти по тарталеткам
4. Посипати зверху тертим сиром і запікати в духовці до утворення скоринки (хвилин 10 - 15 ).
Жюльєн в тарталетках






Грибний жульєн



Інгредієнти:

500 г білих грибів або шампіньйонів
2 цибулини
200 г сметани
300 г сиру твердих сортів
1 зубчик часнику
4 ст. л. вершкового масла
1 ст. л. борошна
Мелений чорний перець
Сіль

Приготування:

1. Гриби очистити і нарізати крупно. Розігріти в сковороді 2 ст. л. вершкового масла і обсмажувати гриби протягом 5 хвилин на середньому вогні. Посолити. Утворилася рідина зберегти.

2. Цибулю очистити, дрібно нарізати. Додати цибулю в сковороду з грибами, туди ж додати 2 ст. л. вершкового масла. Обсмажувати 5 хвилин.

3. Борошно всипати в сметану і ретельно розмішати. Поступово влити рідину, що утворилася при обжарке грибів, посолити і поперчити.

4. Отриманий соус влити в обсмажені гриби. 5 хвилин гасити на слабкому вогні, помішуючи.

5. Сир натерти на дрібній тертці.

6. Формочки для жульєну (кокотниці) натерти зубчиком часнику.

7. Гриби з соусом викласти в кокотниці, посипати сиром і запікати з розігрітій до 200°С духовці 7-8 хвилин до появи скоринки.
Грибний жульєн



Жюльєн «Насолода»



Інгредієнти:

• 200 г курячого філе
• 300 г печериць
• 2 цибулини
• 200 г вершків (15-20%)
• 100 г твердого сиру
• 2 ст. л. борошна
• 2 ст. л. рослинного масла
• мелений чорний перець за смаком
• сіль за смаком

Приготування:
1. Відварити куряче філе до готовності і дрібно наріжте. Печериці почистіть і наріжте, цибулю дрібно покришіть.
2. Обсмажте цибулю на рослинній олії, потім додайте гриби і смажте, поки не випарується вода. Додайте куряче філе, посоліть, поперчіть і зніміть з вогню.
3. На сухій сковороді підсмажте борошно до золотистого кольору, додайте вершки, посоліть, поперчіть і доведіть до кипіння. З'єднайте з грибами і філе і зніміть з вогню.
4. Викладіть масу в кокотниці, посипте зверху тертим сиром. Запікайте жюльєн в духовці при температурі 180° С приблизно 30 хвилин.






Жюльєн у великих мушлях (конкильони).



1 кур.грудка
400 гр. печериць
1 велика цибулина
100 гр. твердого сиру
3 ст.л. сметани

Начинка: тонкою соломкою ріжемо курку, цибулю, гриби. Цибуля спассировать на оливковій або рослинному маслі до прозорості + м'ясо і через 4-5 хв + гриби + сіль + перець. Обсмажувати до випаровування вологи з грибів, додати сметану, тушкувати 5 хв. Начинка готова.

Приготування: Черепашки відварити, відкинути на друшляк і дати трохи охолонути, щоб в руки можна було взяти. Ложечкою беремо начинку і фаршируємо кожну мушлю, "вкриваючи" тертим сиром. Для зарум'янювання начинені черепашки ставимо в духовку.

Приємного апетиту!
Жюльєн у великих мушлях (конкильони).



Жюльєн з ракових шийок



Що потрібно:

180 г ракових шийок в розсолі «Меридіан»
200 г печериць
1 велика цибулина
2 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. борошна
300 мл вершків жирністю 9 %
75 г тертого швейцарського сиру
2 ст. л. рослинної олії
перець - за смаком
сіль - за смаком
Що робити:

Печериці нарізати тонкими пластинами. Цибулю очистити, подрібнити і обсмажити в розігрітому рослинному маслі, 4 хв. Додати шампіньйони і готувати, періодично помішуючи, 6 хв. Зняти з вогню.

На сухій сковороді обсмажити борошно, 1 хв. Додати вершкове масло і готувати, постійно помішуючи, щоб розійшлися всі грудки, 2 хв. Продовжуючи розмішувати, влити вершки. Довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Викласти в вершковий соус гриби з цибулею. Перемішати.

Ракові шийки розкласти по вогнетривким формах, зверху розподілити рівними порціями соус. Присипати тертим сиром і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хв.






Жюльєн в тарталетках



Інгредієнти:
Грудка куряча (варена) - 400 г
Печериці (свіжі) - 400 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Сир (вершковий, не дуже твердий) - 300 г
Вершки (20%) - 500 мл
Борошно пшеничне - 2 ст. л.

Гриби, цибулю, грудку дрібно нарізати і обсмажити до випаровування зайвої рідини.
Додати вершки і повільно вводити борошно - щоб загусло
Розкласти по тарталеткам
Посипати зверху тертим сиром і запікати в духовці до утворення скоринки (хвилин 10 - 15 )
Жюльєн в тарталетках

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика