пʼятниця, 12 липня 2013 р.

Насправді це блюдо зроблено з білого шоколаду, цукерок M&Ms і випічки. Але виглядає цілком реалістично і апетитно.

Насправді це блюдо зроблено з білого шоколаду, цукерок M&Ms і випічки. Але виглядає цілком реалістично і апетитно.




Ніжне й ароматне овочеве блюдо



Інгредієнти:

4-6 картоплин,
2 молодих кабачка,
2 баклажана,
3-4 болгарських перцю,
3-5 помідорів,
2-4 зубчики часнику,
500г сметани,
1 ч ложка солі, перець.

Приготування:

Картоплю треба порізати невеликими шматочками і відварити протягом 5 хвилин у підсоленій воді.

Баклажани і кабачки також порізати часточками, а перець - соломкою. Помідори натерти на крупній тертці, можна нарізати кружечками, часник дрібно порізати.

Потім викласти у глибоку форму картоплю, кабачки (посолити), потім баклажани (посолити і поперчити), перець і зверху посипати часником. Залити все сметаною і поверх її викласти помідорну масу або кружечки помідор. Поставити форму в духовку на 25-35 хвилин.

Корисна інформація:

Якщо сметана дуже густа, то можна розвести її водою.
Ніжне й ароматне овочеве блюдо



Насправді це блюдо зроблено з білого шоколаду, цукерок M&Ms і випічки. Але виглядає цілком реалістично і апетитно.

Насправді це блюдо зроблено з білого шоколаду, цукерок M&Ms і випічки. Але виглядає цілком реалістично і апетитно.






Німецька харчова аерозольна фарба змусить будь-яку страву блищати

Німецька харчова аерозольна фарба змусить будь-яку страву блищати
Німецька харчова аерозольна фарба змусить будь-яку страву блищати
Німецька харчова аерозольна фарба змусить будь-яку страву блищати
Німецька харчова аерозольна фарба змусить будь-яку страву блищати
Німецька харчова аерозольна фарба змусить будь-яку страву блищати



Дуже смачне і ситне блюдо!



Інгредієнти:

- 1 кг будь-якого фаршу
Начинка:
- 2 цибулини
- 4 катоафелины
- 5 яєць
- 200 г сиру
- майонез
- сіль, перець

Приготування:

Приготувати фарш, як на котлети.
Цибулю спасерувати на олії.
Картоплю натерти на крупній тертці, посолити, перемішати.

Яйця відварити, дрібно порізати, поперчити, додати 1 столову ложку майонезу, перемішати.

Сир натерти на крупній тертці.

Зробити з фаршу невеликі круглі коржі (діаметр 10 см). Викласти на деко, змащене рослинним маслом або застелений пекарської папером.

Зверху викласти шар смаженої цибулі
Потім шар відварених і порізаних яєць.

На яєчний шар покласти натертий картопля у вигляді стіжка. Зверху шар натертого сиру. І залити майонезом.

Випікати в попередньо розігрітій до 180° духовці 30-35 хвилин.
Дуже смачне і ситне блюдо!
Дуже смачне і ситне блюдо!
Дуже смачне і ситне блюдо!






Середньоазіатську блюдо «Лагман»



Вам знадобиться:

Бараняча вирізка 1000 г
Рослинна олія 30 мл
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 350 г
Помідори червоні 300 г
Бульйон яловичий 3000 мл
Селера стеблової 70 г
Картопля 200 г
Капуста білоголова 400 г
Кінза (коріандр) 20 г
Кріп 20 г
Зіра (кумин) 0.125 ч.л.
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Сіль 1 ч.л.
Дунганская рисова локшина 300 г

Приготування:

Нарізати шматочками м'ясо і обсмажити на рослинному маслі.

Порізати кубиками цибулю, моркву і додати в м'ясо. Обсмажити все разом.

Порізати кубиками помідори і обсмажити окремо від м'яса.

Обсмажені складові скласти в каструлю, але краще в казан, залити 1 літром бульйону. Все це тушкувати протягом 1 години.

Нарізати селеру кубиками і додати в каструлю.
Так само нарізати картоплю і додати туди ж. Варити ще 20 хвилин.
Нарізати капусту соломкою, кинути в каструлю - варити 5 минут.є

У самому кінці, додати за смаком сіль, перець, зіру, а також зелень - кінзу і кріп, подрібнений часник.

Нехай настоїться хвилин 15, а в цей час відварити локшину на бульйоні, що залишився (2 л), але можна варити і на воді.
Середньоазіатську блюдо «Лагман»
Середньоазіатську блюдо «Лагман»
Середньоазіатську блюдо «Лагман»
Середньоазіатську блюдо «Лагман»
Середньоазіатську блюдо «Лагман»



Ананас - декоративне блюдо з шинкою

Ананас - декоративне блюдо з шинкою
Ананас - декоративне блюдо з шинкою

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика