Насправді це блюдо зроблено з білого шоколаду, цукерок M&Ms і випічки. Але виглядає цілком реалістично і апетитно.
Ніжне й ароматне овочеве блюдо
Інгредієнти:
4-6 картоплин,
2 молодих кабачка,
2 баклажана,
3-4 болгарських перцю,
3-5 помідорів,
2-4 зубчики часнику,
500г сметани,
1 ч ложка солі, перець.
Приготування:
Картоплю треба порізати невеликими шматочками і відварити протягом 5 хвилин у підсоленій воді.
Баклажани і кабачки також порізати часточками, а перець - соломкою. Помідори натерти на крупній тертці, можна нарізати кружечками, часник дрібно порізати.
Потім викласти у глибоку форму картоплю, кабачки (посолити), потім баклажани (посолити і поперчити), перець і зверху посипати часником. Залити все сметаною і поверх її викласти помідорну масу або кружечки помідор. Поставити форму в духовку на 25-35 хвилин.
Корисна інформація:
Якщо сметана дуже густа, то можна розвести її водою.
Насправді це блюдо зроблено з білого шоколаду, цукерок M&Ms і випічки. Але виглядає цілком реалістично і апетитно.
Німецька харчова аерозольна фарба змусить будь-яку страву блищати
Дуже смачне і ситне блюдо!
Інгредієнти:
- 1 кг будь-якого фаршу
Начинка:
- 2 цибулини
- 4 катоафелины
- 5 яєць
- 200 г сиру
- майонез
- сіль, перець
Приготування:
Приготувати фарш, як на котлети.
Цибулю спасерувати на олії.
Картоплю натерти на крупній тертці, посолити, перемішати.
Яйця відварити, дрібно порізати, поперчити, додати 1 столову ложку майонезу, перемішати.
Сир натерти на крупній тертці.
Зробити з фаршу невеликі круглі коржі (діаметр 10 см). Викласти на деко, змащене рослинним маслом або застелений пекарської папером.
Зверху викласти шар смаженої цибулі
Потім шар відварених і порізаних яєць.
На яєчний шар покласти натертий картопля у вигляді стіжка. Зверху шар натертого сиру. І залити майонезом.
Випікати в попередньо розігрітій до 180° духовці 30-35 хвилин.
Середньоазіатську блюдо «Лагман»
Вам знадобиться:
Бараняча вирізка 1000 г
Рослинна олія 30 мл
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 350 г
Помідори червоні 300 г
Бульйон яловичий 3000 мл
Селера стеблової 70 г
Картопля 200 г
Капуста білоголова 400 г
Кінза (коріандр) 20 г
Кріп 20 г
Зіра (кумин) 0.125 ч.л.
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Сіль 1 ч.л.
Дунганская рисова локшина 300 г
Приготування:
Нарізати шматочками м'ясо і обсмажити на рослинному маслі.
Порізати кубиками цибулю, моркву і додати в м'ясо. Обсмажити все разом.
Порізати кубиками помідори і обсмажити окремо від м'яса.
Обсмажені складові скласти в каструлю, але краще в казан, залити 1 літром бульйону. Все це тушкувати протягом 1 години.
Нарізати селеру кубиками і додати в каструлю.
Так само нарізати картоплю і додати туди ж. Варити ще 20 хвилин.
Нарізати капусту соломкою, кинути в каструлю - варити 5 минут.є
У самому кінці, додати за смаком сіль, перець, зіру, а також зелень - кінзу і кріп, подрібнений часник.
Нехай настоїться хвилин 15, а в цей час відварити локшину на бульйоні, що залишився (2 л), але можна варити і на воді.
Немає коментарів:
Дописати коментар