Ліниві голубці
Інгредієнти:
● М'ясний фарш -500 гр.
● Відварений рис - 100 гр.
● Білокачанна капуста - 200 гр.
Для соусу:
● Кетчуп -2 ст. л.
● Майонез -1 ст. л.
● Вода кип'ячена -300 мл
● Борошно - для паніровці
Приготування:
Капусту нашаткувати не дуже дрібно, залити гарячим окропом і дати постояти 5-10 хвилин. Це робиться для того, щоб капуста стала м'якше і прибрати гіркоту. Після злити воду і віджати капусту. Змішати й посолити фарш, рис, капусту. Скачати кульки і обваляти в борошні. Обсмажити на соняшниковій олії з двох боків до рум'яної скоринки. Залити соусом і тушкувати 40-60 хвилин.
Приємного апетиту!
Funny Chef
Голубці
Інгредієнти:
Начинка:
● Яловичий фарш 700 г
● Свинячий фарш 250 г
● Рис (відварений) - 1 склянка
● Яйце - 1 шт
● Петрушка - 1 столова ложка
● Цибулина
● Паприка - 1 чайна ложка
● Сіль і перець - за смаком
● Томат-паста - 100 г
● Капуста - 1 середній качан
● Квашена капуста - 500 г
Соус:
● Томат паста - 425 г
● Томати у власному соку - 800 г
● Курячий бульйон - 1/2 склянки
● Часник - 1 зубчик
● Коричневий цукор - 1 столова ложка
● Сіль і перець - за смаком
Приготування:
Зніміть верхні листки з качана і вимийте.
Підготуйте велику каструлю з водою. Занурте качан капусти в киплячу воду на 3-4 хвилини, щоб листя стали мягче.Достаньте і остудіть.
Всі інгредієнти для начинки змішайте.
Як тільки качан капусти охолов, відокремте листя.
На кожен лист викладіть фарш, загорніть конвертиком.
Якщо весь фарш витрачений, а капуста ще залишилася, то нашаткуйте її і викладіть на дно чистої каструлі. Наверх викладіть квашену капусту . Інгредієнти для соусу змішайте.
Якщо весь фарш витрачений, а капуста ще залишилася, то нашаткуйте її і викладіть на дно чистої каструлі. Наверх викладіть квашену капусту . Інгредієнти для соусу змішайте.
Викладіть 1 шар голубців і залийте половиною приготованого соусу. Знову викладіть капусту - інші голубці - томатний соус. Закрийте каструлю кришкою і доведіть соус до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте 2-2,5 години.
Приємного апетиту!
Funny Chef
Ледачі «Голубці»
Інгредієнти:
• 100 г капусти;
• 1 морква;
• 500 г курячого фаршу;
• 100 р. сметани або йогурту;
• 50 г томатної пасти;
• 2 яйця;
• 100 мл. води;
• сіль;
• чорний мелений перець.
Приготування:
Капусту порізати маленькими квадратиками, моркву натерти, змішати з фаршем і яйцями.
Змішати томатну пасту, сметану і воду. Посолити і поперчити.
З фаршу сформувати кульки завбільшки з маленький мандарин, залити соусом і тушкувати на невеликому вогні хвилин 20-25.
Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти
#Горячее@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Великі ліниві голубці в лаваші.
Для гостей - це дивина, для вас - економія часу. Адже самий тривалий процес приготування голубців - підготовку капустяного листя і загвинчування у них фаршу - ми скасували. В результаті отримали нове і дуже смачне блюдо.
Буде потрібно:
фарш - 600г
капуста - 200г
середні цибулини - 2 штуки
морква - 1 шт
сіль - 1 ч. ложка
рис варений - 1 стакан
чорний перець - за смаком
лаваш - 4 штуки
кетчуп
сир, інші соуси, зелень - за бажанням
масло для смаження
Приготування:
1. Дрібно порізати і посмажити цибулю, моркву, капусту. Окремо обсмажити фарш до готовності.
2. З'єднати рис з фаршем і овочами, посолити, поперчити, додати приправи.
3. На лист лаваша викласти начинку, згорнути рулетом.
4. Викласти рулет на деко. Зверху змастити кетчупом, посипати тертим сиром (за бажанням).
5. Запекти в духовці при температурі 180 градусів до рум'яного кольору.
Приємного апетиту!
"Голубці" з пекінської капусти)
(з фаршем з індички, печериць і овочів)
за рецептом Галини Щетниковой
ІНГРЕДІЄНТИ
Пекінська капуста: 8 аркушів;
Грудка індички або курки: 300 грам;
Печериці: 5 шт;
Помідори: 1 шт;
Зелень: за смаком;
Сир зернистий - 2 ст.л;
Паста томатна: 2 ст.л;
Часник: 3 зубчики;
Сіль: за смаком;
Чорний мелений перець: за смаком.
Час приготування: 1 годину
На 4 чоловік
Зберігати в холодильнику не більше 5 діб.
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ
На відміну від традиційних, голубці з китайської капусти виходять більш ніжними, а готуються значно простіше. У цьому рецепті я використовувала фарш з філе індички (можна замінити курячим) в поєднанні з зернистим сиром та іншими інгредієнтами.
Філе грудки індички або курки нарізати маленькими кубиками і викласти в глибоке блюдо.(Філе разом з грибами я пропустила через велику решітку м'ясорубки) Додати зернистий сир, гриби, томати, зелень, приправити сіллю і чорним меленим перцем. Гарненько перемішати.
Від качана пекінської капусти відокремити 8 листів і опустити їх в крутий окріп на 2-3 хвилини. Ребра капусти зрізати за допомогою ножа, або відбити.
М'ясну начинку викласти на лист капусти і загорнути голубець.
Голубці викласти у змащену олією форму для запікання.
Приготувати соус з томатної пасти, подрібненої зелені, часнику і невеликої кількості води. Змастити цим соусом кожен голубець. Духовку розігріти до 200 градусів і поставити в неї форму з голубцями на 35-40 хвилин.
Подавати голубці з пекінської капусти приправивши сметаною і прикрасивши свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Голубці духові
100 гр - 93 ккал
фарш телячий 600 гр
рис 100 гр
капуста 300 гр
цибуля ріпчаста 100 гр
яйце 3 шт 210 гр
сметана 15% - 400 гр
Фарш змішати з дрібно нарубаним цибулею, рисом, яйцями, додати сіль, перець. Капусту відварити, зняти листя, загорнути в кожен лист фарш.
Викласти голубці плотненько один до одного на глибоке деко, скропіть олією (близько 1 гр), намазати зверху сметаною. Поставити в духовку на 1 годину (приблизно). Поки сметана не зарум'яниться.
Немає коментарів:
Дописати коментар