середа, 10 липня 2013 р.

Кориця з йогуртом (кефіром) - їжа топ-моделей

Кориця з йогуртом (кефіром) - їжа топ-моделей



Якщо на ніч ви знову зголодніли, існує цей мега-крутий рецепт!
Змішуємо кефір або несолодкий йогурт з корицею (її беремо за смаком, в середньому пів чайної ложки) і п'ємо. Кефір краще взяти кімнатної температури.

Результати будуть! В тому числі і на обличчя. Цей напій не тільки насичує, але і покращує травлення і колір обличчя. Спробуйте!
Кориця з йогуртом (кефіром) - їжа топ-моделей



Банани з сиром і йогуртом



Інгредієнти:
5 шт. бананів
200г нежирного сиру
100г йогурту
20г меду
1 яйце

Приготування:
1.Очистить і нарізати банани (можна нарізати будь-якими варіантами) і побризкати соком лайма.

2..Змішати сир, йогурт, мед, яйце в блендері до отримання повітряної маси. Викласти банани у форму і залити отриманою сумішшю.

3.Поместить в нагріту до 180 ° с духовку і випікати 20 - 30 хв.
Банани з сиром і йогуртом



Банани з сиром і йогуртом



Інгредієнти:

5 шт. бананів
200г нежирного сиру
100г йогурту
20г меду
1 яйце

Приготування:

1.Очистить і нарізати банани (можна нарізати будь-якими варіантами) і побризкати соком лайма.

2..Змішати сир, йогурт, мед, яйце в блендері до отримання повітряної маси. Викласти банани у форму і залити отриманою сумішшю.

3.Поместить в нагріту до 180 ° с духовку і випікати 20 - 30 хв.
Банани з сиром і йогуртом
Банани з сиром і йогуртом
Банани з сиром і йогуртом






Банани з сиром і йогуртом



Інгредієнти:

5 шт. бананів
200г нежирного сиру
100г йогурту
20г меду
1 яйце

Приготування:

1.Очистить і нарізати банани (можна нарізати будь-якими варіантами) і побризкати соком лайма.

2..Змішати сир, йогурт, мед, яйце в блендері до отримання повітряної маси. Викласти банани у форму і залити отриманою сумішшю.

3.Поместить в нагріту до 180 ° с духовку і випікати 20 - 30 хв.
Альбом з фото страв і посиланнями на рецепти



Банани з сиром і йогуртом



Інгредієнти:
- 5 шт. бананів
- 200 г нежирного сиру
- 100 г йогурту
- 20 г меду
- 1 яйце

Приготування:
1. Очистити і нарізати банани (можна нарізати будь-якими варіантами) і побризкати соком лайма.
2. Змішати сир, йогурт, мед, яйце в блендері до отримання повітряної маси. Викласти банани у форму і залити отриманою сумішшю.
3. Помістити в нагріту до 180 ° с духовку і випікати 20 - 30 хв.

#десерти@cooklove
Банани з сиром і йогуртом






Йогурт в домашніх умовах!



В раціоні людини, яка піклується про своє здоров'я, обов'язково присутній йогурт. На жаль, ті йогурти, які ми купуємо в магазинах, в більшості випадків не є натуральними: вони містять у своєму складі сухе молоко, загусники, добавки, консерванти... Тому йогурт краще всього готувати самостійно.

Отже, для його приготування нам знадобляться:
- молоко жирністю 3,5% - 1 л (рекомендуємо використовувати екологічно чисте);
- суха закваска, яка продається в аптеці, - 2 капсули;
- цукор (додати його можна вже безпосередньо перед вживанням йогурту);
- свіжі або заморожені фрукти (за смаком);
- з ємностей: форма для запікання з високими стінками і баночки для йогурту (наприклад, з-під дитячого харчування);
- харчова плівка.

Готуємо йогурт наступним чином:
1. Наливаємо молоко в каструлю, доводимо до кипіння і залишаємо остигати приблизно до 30°С (молоко повинно бути теплим, а не гарячим).
2. Додаємо в молоко суху закваску, ретельно все перемішуємо.
3. У формі для запікання розставляємо баночки, розливаємо в них суміш з молока і закваски і наповнюємо форму теплою водою так, щоб вона доходила приблизно до середини баночок. Підготовлену форму затягуємо зверху харчовою плівкою і ставимо все в тепле місце (наприклад, в попередньо нагріту духовку) приблизно на 4-5 годин. Трясти йогурт і перемішувати його не можна!
4. Коли йогурт загусне, ставимо його в холодильник.
5. Перед подачею йогурту додаємо в нього цукор і фрукти свіжі або розморожені.

Домашній йогурт готовий!
Йогурт в домашніх умовах!



Панкейкі на йогурті



Інгредієнти:

- 200 мл йогурту
- 150 г борошна
- 1 яйце
- 2 чайні ложки розпушувача
- 1/2 чайної ложки соди
- 40 г вершкового масла
- 30 г (мед з цукром у співвідношенні 2:1 - 60 г меду, 30 г цукру, у вас буде 20 г меду на 10 р цукру)
- ванілін ( на кінчику чайної ложки)
- щіпка солі

Приготування:

1. Змішати борошно, цукор, ванілін розпушувач, соду і сіль у великій мисці.

2. Яйце збити міксером, продовжуючи збивати додати йогурт, потім розтоплене масло і рідкий мед.

3. Додати отриману суміш в суміш з борошном і розмішати до розчинення грудочок. Заважайте ложкою або віночком,інакше бульбашок не буде. Залиште тісто на 5-10 хв, щоб утворився як можна більше бульбашок.

4. На середньому вогні розігріти велику сковорідку, змастити раст. маслом. Виливати по половині ополоника для кожного панкейка(або 2 ст.л.) і смажити, поки на поверхні не з'являться бульбашки. Перевернути і смажити, поки панкейк не підрум'яниться з іншого боку. Змащуємо маслом тільки один раз, потім на сухій сковороді (антипригарній)

5. Панкейкі розкласти по порціях ( ну це хто як їсть, зазвичай 3 шт, чоловіки 5) і полити медом. Можна ще додати зверху шматочок масла.

#завтрак@bon.appetit
Панкейкі на йогурті
Панкейкі на йогурті
Панкейкі на йогурті

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика