Мариновані кабачки.
Спробуйте свіжий рецепт маринованих кабачків - вони прекрасно підходять до вареної лососеві, гамбургерів, шашликами або просто використовуються як салат.
Час приготування: 60 хвилин
Порцій: 4-6
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_закуски #из_кабачков
Вам буде потрібно:
Кабачки 500 г
Цибулина 3 шт
Сіль 2 столові ложки
Для розсолу
Яблучний оцет 500 мл
Цукор 140 г
Гірчиця порошок 1 чайна ложка
Насіння гірчиці 1 чайна ложка
Насіння селери 1 чайна ложка
Сухий перець чилі 0,5 чайної ложки
Куркума 1 чайна ложка
Як готувати:
1. Тонко нарізати кабачки. Покласти в миску з цибулею і посипати сіллю. Розмішати до розчинення солі і залишити на 1 годину. Злити воду з кабачків.
2. В той же час покласти інгредієнти для розсолу в каструлю і довести до кипіння. Кип'ятити протягом 3 хвилин.
3. Покласти суміш у 2 стерилізованих банки по 500 мл
Приємного апетиту!
Академія кулінарії - ще більше смачних страв!
Кабачки гострі)))дуже смачна закуска)для тих хто любить погостріше
все дуже просто )))ріжете кабачок півкільцями і обсмажуєте їх на рослинному маслі,складаєте в миску і виливаєте туди масло зі сковорідки на якому вони смажилися ,заливаємо розсолом теплим (вода кипеченая сіль,часник видавити,і оцет все за смаком даєте настаяться хвилин 30 і вуаля прекрасна закуска готова))))))))
Автор: Ліда Курашова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Так, ці «малятка» можуть прогодувати цілу родину в голодний рік. Величезні гарбузи, кабачки, гриби і огірки продовжують дивувати навіть самих бувалих городників.
Знову ж таки, не овоч, а 1,5-кілограмовий білий трюфель - справжній скарб. Пішов з молотка за 160 тисяч фунтів стерлінгів.
Професійний садівник Пітер Ґлейзбрук з Великобританії з цибулею, побив попередній світовий рекорд на 1 кг 100 грамів.
Немає коментарів:
Дописати коментар